Watch Dogs 2 visas upp innan E3 2016

Ubisoft har nu bekräftat att Watch Dogs 2 är under utveckling och att vi får se och höra mer innan E3-mässan.

Watch Dogs 2 visas upp innan E3 2016

E3 2016 är bara dagar bort men redan nu har bland annat Ubisoft bekräftat att man kommer visa upp Watch Dogs 2 för första gången via en livestream den 8:e juni klockan 18.00 svensk tid.

Vi vet inte särskilt mycket om spelet så det ska bli intressant och se vad för överraskningar Ubisoft har för oss eller om Watch Dogs blir nya Assassin’s Creed?

11 Kommentarer

 1. Profilbild på Daniel Green

  Jag har hört rykten om att spelet antagligen ska ha hunnit riktigt långt i utvecklingen, men om det stämmer återstår givetvis att se. 🙂

 2. Profilbild på Destructoo

  Hörde liknande rykten på twitter igår, typ som att spelet redan nästintill är klart!!! 😮

 3. Profilbild på IvanSpoljaric

  Tyvärr har man ju tappat lite förtroende för Ubisoft där flera av deras spel-serier liknar varandra alldeles för mycket. Far Cry och Assassin’s Creed bra exempel.

  • Profilbild på MrAndersson

   Jag håller med, de behöver verkligen försöka komma på någon ny spelmekanik.

 4. Profilbild på Daniel Green

  Ubisoft är duktiga på det där med att mjölka samma koncept om och om igen. Ibland känns det som ett nytt koncept, men när man plöjt ner några timmar i ett av deras spel märker man bara att det var maskerat. 🙁

 5. Profilbild på Imazombie

  Jag ser ett stavfel i texten. 😉

 6. Profilbild på Tompa

  Måste bara testa att posta en kommentar! 😉

 7. Profilbild på Joakim Sjöberg

  Behöver vi ett Watch Dogs 2? Trodde inte ens att Ubisoft själva skulle tro på det, men jag utgår ifrån att de har gjort sin matte och att de – på något sjukt sätt – ändå fick igen pengarna från första spelet. Frågan är om samma köpare kommer tro på samma hajp igen.

 8. Profilbild på Daniel Green

  Allt hänger på hur cool utannonseringstrailer de visar på E3.

 9. Profilbild på Stewie

  Måste ju testa de nya kommentarerna och slänga in min rant mot Ubi här också. Jag börjar få riktigt svårt för deras spel, som sagt, följer alla samma mall och det genomskådar man endast efter någon/några timmars gameplay. Spelar ingen roll vilket spel det är egentligen, märks så tydligt om det är stöpt i Ubisoftmallen.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord