Vive la Parrot

Det är ingen hemlighet att vi här på PowerGamer gillar leksaker, den tekniska sorten givetvis. Under föregående år fick några lyckliga individer ur redaktionen möjligheten att testa Parrot AR.Drone 2.0 uppe i Stockholm. Nu kan allmänheten också ta del av denna upplevelse.

Det franska företaget Parrot har nu öppnat sin första butik i Paris, Frankrike. Olyckligtvis för oss i norden som vill testa deras produkter behöver vi kosta på oss en resa om man inte är villig att köpa grisen i säcken. Butiken i fråga är en ren godisbutik för tekniknörden med ett stort urval av utvecklarnas varor. Givetvis finns quadrikoptern AR.Drone på display och alla som vill har möjlighet att testa den i butiken. Det finns även hörlurar i skyltfönstret och med dessa på dina öron får du agera skyltdocka för butiken. På bottenvåningen finns ett ljudisolerat rum där besökare kan få uppleva ljudkvalitén i märkets egna trådlösa högtalarsystem.

Det första du kommer lägga märke till är dock en vägg av 25 TV-skärmar som bildar ett pussel på mer än 5X3 meter som visar helt nya video- och filmsekvenser från Parrot. Kortfattat är butiken lika tekniskt inbjudande som prylarna som finns där. Om du alltså har en resa planerad till Paris är detta ett stopp som du borde räkna in på din planering. Skulle ni vilja se att en liknande butik dök upp i någon av Sveriges större städer?

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord