Trailers

2011 har och kommer vara ett sensationellt spelår då vi har en hel spelhöst fullproppad med stora titlar som får varenda gamer att klättra på väggarna. Men för att man ska kunna längta till ett spel så oerhört mycket så måste man mata längtan, man måste tortera sig själv genom att kolla på den där 30 sekunders teasern som säger allt och ingenting. Så detta inlägg kommer handla om mina personliga favorit teasers’n’trailers från spel som kommer släppas 2011.

Dead Island

Jag älskar konceptet med att blanda en hemsk incident med harmonisk musik, det är två kontraster som går bra ihop på något konstigt vänster. Att man får följa händelsen baklänges ger mig som beskådare en känsla utav hjälplöshet, jag vet redan från början att flickan är dömt till döden, jag vet att det redan kommer sluta tragiskt. I slutet utav trailern när pappan lägger ner sin dotter på golvet känns så fel, att lämna henne åt de döda som vill äta upp henne, trots att det spelas baklänges och det egentligen är pappan som plockar upp sin dotter från det döda så blir hela händelsen omvänd för att det spelas baklänges, smart och snyggt!

Mass Effect 3

Åh vart ska jag börja! Jag älskar Mass Effect, stilren sci-fi, knivskarpa karaktärer och ett välskrivet manus, jag har så många varma känslor till spelet så att varje lite glimt utav den sista delen utav trilogin är en väldigt stor grej för mig. Innan denna trailer kom så släppte Bioware en skärmdump på en anonym soldat, detta väckte direkt snack om att Bioware hade ett nytt fps spel under utveckling som inte hade någonting med Mass Effect att göra, Mass Effect 3 var då inte utannonserat. Under Video Game Awards så fick vi beskåda att denna anonyma soldat inte alls tillhörde något annat fps-spel, utan han var en ny karaktär i Mass Effect 3. Spänningen var på topp när Biowares logo visades på skärmen, vad skulle vi få beskåda… The Reapers hade nu tagit sig till jorden, London såg ut att befinna sig i en situation som man kan kalla: körd. Den anonyma soldaten berättar en kort bakgrundshistoria och avslutar med ”If Shepard doesn’t bring help soon… there won’t be an Earth left to save” Jag tappar hakan, får ont av gåshuden som tränger sig igenom skjortan, det var MASS EFFECT 3!

Gears of War 3

Det är samma här, harmonisk/lugn musik till hemsk händelse, love it! Personligen så tror jag att Gears of War är en typisk spelserie som man måste ha spelat för att förstå djupheten, relationerna och banden mellan de olika karaktärerna. Jag gillar den scenen när Dom faller mot backen och får se hur en mamma skyddar sitt barn som då endast består utav aska. Jag får bara vibbar av att det är mycket känslor till Maria som sprider sig i Doms kropp när han ligger där redo för att dö. Marcus räddar Dom och ger honom en ”Oh no, not today”-blick,  om man har spelat spelen så förstår man brödraskapet mellan dem, de starka banden som de har trots att de är stenhårda snubbar.

Assassins Creed Revelations

Bra musik, bra musik, bra musik… Asssassins Creed brukar ge oss snygga trailers och Revelations är en sådan, dock så gillar jag denna trailer för att man ser att Ezio har blivit äldre och mognat till sig. Jag har haft svårt att tycka om Ezio som karaktär men denna trailer gör mig faktiskt nyfiken på hur han är i Assassins Creed: Revelations. Fighting scenerna! När han drar fram sina hidden blades ryser jag utav välbehag, åh vad snyggt det är! Och är det inte Altair man skymtar eller är det en ung Ezio? Deras robes är så lika då Ezio har en cape, nyfikenheten växer, vem är det!

The Elder Scrolls V: Skyrim

Jag älskar The Elder Scrolls, det är ett super vackert spel som har gett mig många timmar utav tillfredställelse och när jag för första gången såg detta så blev jag helt mållös, VA! Ska det komma en uppföljare”. Det behövdes ingen flådig cinematic trailer för att väcka peppen, den blev väck av vissheten om att spelet kommer, att det kommer i år. Så att visa en snygg vägg och en äldre man som berättar om situationen räckte för mig, jag längtar till spelet och kanske är det de spelet jag längtar mest till i höst. Grejen med denna teaser är att spelserien har några spel bakom sig att luta sig emot, det litar på att deras fans ska ta emot dem när de släpper en diffus trailer om att det kommer en Elder Scrolls 5, och vi tog bara inte emot, vi fångade det, kramade om det och har svårt för att släppa det.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord