Topp 10: Pinsamma saker som du vill förneka

Det finns massa pinsamma saker som du inte vill erkänna. Men vi vet om det. Vi vet vad du gör. Dina kompisar vet också om det för de gör precis samma sak. Eller hur?

10. Fuskandet!

Alla fuskar vi då och då. Men jag vet om att ni någon gång har sagt att ni klarat ett spel till polarna när ni faktiskt har fuskat er genom det. Fråga ställs; Fuskade du? Svaret följer; Nej fan, flitigt spelade och skills! Skäms på er.

9. Sjukanmälan.

Ibland anmäler man sig sjuk från skolan/jobbet för man är sjuk. Ibland gör man det för man har ett fett nytt spel i hyllan. Och det är värt att vara ”sjuk” över.

8. Avreagera.

Din polare ringer mitt i en cutscene. Mamma skriker att det är mat precis när du håller på att klara banan du dött på 37 ggr tidigare, vilket leder till att du dör. Vem tar smällen? Vems fel är det? Mammas så klart. Hon borde veta bättre.

7. Skrytet

Vi vet att du någon gång skryter om saker du faktiskt inte gjort. Det kvittar hur mycket du försöker förneka det.

6. Överlägsenhet

Du är faktiskt inte cool för att du nitar dina kompisar i Street Fighter IV. Du är inte heller tuff för du klarar Through Fire and Flames på expert. Och du är definitivt inte bättre än någon annan för att du har mer i gamerscore.

5. Achievementspel.

Du köper vissa titlar bara för att där är lätta achievements. Men du avstår även andra för där är för svåra achievements. Vad hände med spelglädjen?

4. GameFAQs.

Du tror att du är expert. Men i själva verket är det faktiskt internet som gett dig allt. Men det vägrar du att erkänna, eller hur?

3. Pokemon
topp_pokemon

Du säger att du inte spelat det. Men likväl förbannat vet vi hur många oändliga timmar du lagt ned på det. Alla har spelat Pokemon. Mer än två timmar som folk vill få det att låta som.

2. Eyetoy
topp_eyetoy

Eyetoy var roligt när det kom, om man var flera vill säga. Var man ensam fick man göra det lite mer spännande. Vi vet att du spelar det ensam. Och vi vet att du är naken. För det enda som slår en ultimat ninja är en annan ultimat ninja, fast med tre ben.

1. Rumble
topp_rumble

Dual Shock var fantastisk när den kom. Inte för spakarna utan för skak-funktionen. Försök inte gömma det längre. Alla gör det. Alla vet om att alla andra gör det. Men man pratar inte om det. Tänk efter, det finns väl en anledning till att folk alltid tar med sina egna kontroller när de ska på gamingnatt? Ni fattar väl att det blir bråk om man tar någon annans kontroll. Inte för att de så gärna vill ha sin egen kontroll utan snarare för att de inte vill ha din välanvända rumblefunktion.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord