Titanfall 3 kanske aldrig blir av

Titanfall 2 hamnade lite i kläm mellan två andra stora lanseringar och detta kan påverka om vi får se en tredje del eller inte.

Titanfall 3 kanske aldrig blir av

Många har ställt sig frågan om varför EA valde att släppa Titanfall 2 när de gjorde och detta eftersom spelet hamnade precis mellan Battlefield 1 och Call of Duty: Infinite Warfare som är två av de större lanseringarna i år.

Detta har gjort att Titanfall 2 har sålt dåligt, vilket i slutändan kommer påverka om vi ens kommer få se några fler Titanfall-spel i framtiden, detta enligt Respawn-chefen Vince Zampella.

We don’t know yet. Titanfall 2 is, critically, a huge success. We’re really happy with all the reviews and the positive sentiment. Sales, it’s too early to tell.
We’d definitely like to tell more of the story and the universe. I think it’s pretty safe to assume that we’ll explore more of it. EA might have announced more.

EA har tidigare sagt att de har stora ambitioner att satsa på Titanfall-serien men Zampella verkar inte riktigt hålla med eller tro på dem.

Värt att poängtera också är att Titanfall 2 bara tre veckor efter release nu går att köpa för halva priset på PC, vilket inte är ett gott tecken och ett tecken på hjälp för att sälja spelet.

Vi på redaktionen tycker det är lite synd att Titanfall 2 hamnade i kläm som det gjorde då spelet bjuder på en väldigt bra kampanj och över förväntan bra multiplayer också.

1 Kommentar

  1. Profilbild på Rachelew

    Har det sålt så otroligt dåligt? Nästan alla i mina olika sociala feeds pratar om Titanfall 2 😮

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord