Support

Nedan hittar du några av de frågor som ställs till oss allra oftast.

Inloggning, registrering och lösenord

Hur fungerar egentligen inloggning nu?

Precis som tidigare, innan vi designade om inloggningssystemet. Det är bara att skriva in sitt användarnamn och sitt lösenord. Inga konstigheter.

Hur gör jag om jag bara vill ändra mitt lösenord?

När du är inloggad klickar du helt enkelt på inställningar, eller går in på din profilsida och klickar dig vidare på redigera (under din profilbild). Så har du där möjlighet att ändra ditt lösenord.

Hur gör jag om jag bara vill ändra min e-postadress?

Precis som när du ska byta lösenord, så går du helt enkelt in på inställningar, eller under redigera ifall du är inne på din profilsida. Så hittar du en ruta där det står e-post.

Hjälp! Jag har glömt bort mitt lösenord, vad gör jag?

Ingen fara, det går att åtgärda. Besök helt enkelt sidan Glömt mitt lösenord så kan du återställa det därifrån.

Men om mejlen jag registrerade mitt konto med inte finns kvar, hur kan jag då återställa mitt lösenord?

Om det är fallet, så har du inget annat alternativ än att kontakta vår tekniska support. Så hjälper vi dig manuellt att ändra e-postadress och så får du ett nytt auto-genererat lösenord som bara fungerar en gång.

Övriga frågor

Varför gjorde ni om inloggningssystemet ännu en gång för?

Även fast det föregående systemet fungerade ok och såg ganska bra ut, så var det många som tyvärr hade problem med det. Vi spenderade otaliga timmar med att felsöka och slänga ur oss diverse olika patchar i hopp om att det skulle ordna sig, vilket det nu inte gjorde. Dessutom var det gamla systemet fullt av javakod och annat trams för att det skulle ge ”snygga” effekter, något som vi växt ifrån nu. Istället ordnade vi ett helt nytt system, kodat från grunden utan massa trams. Ett system som helt enkelt SKA fungera.

Jag tycker det nya inloggningssystemet ser lite småkonstigt ut på min dator?

Se till att du har den senaste versionen av en ”Modern” webbläsare, t.ex. ChromeFirefox eller Safari. Som är de browsers som PowerGamer.se numera är optimerat för.

Har ni ändrat något annat i och med uppdateringen av inloggningssystem?

Ja och nej. Vi har tagit bort massvis av onödig kod från sidan som inte längre behövs och den uppstädningen har förhoppningsvis påverkat diverse olika script och program på ett positivt sätt. Annars har vi endast fokuserat på att uppdatera inloggningssystemet den här gången.

Jag tror jag kan ha hittat en bugg på sidan. Vad ska jag göra/rapportera den?

Helvete! Vi är ledsna att du råkat ut för något som inte fungerar som det är tänkt och vi försöker verkligen lösa alla stora buggar så fort vi blir medvetna om dem, men uppenbarligen har vi missat en eller ett par. Vi tycker det vore jättesnällt om du kunde skriva lite om vad du hittat i forumet under Teknisk support & feedback.

Recensioner och vårt betygssystem

OBS! Vi har byggt om vårt betygssystem i samband med PowerGamer 3.0. Nedanstående förklaring stämmer ej längre, en ny text är på gång.

PowerGamers betygssystem är en skala från ett till fem och vi inkluderar även halva poäng, vi anser att denna skala är den bästa då den också används i breda områden som inte innefattar tv-spel och är den skala som tilltalar flest läsare. Det är en mer grov skala som tilltalar de som är ute efter att veta om man ska köpa ett spel eller inte, utan att behöva läsa av subskalor eller liknande för att förstå om ett spel är bra eller dåligt.

Vi beräknar inte betyget utifrån matematiska algoritmer utan förlitar oss helt och hållet på erfarenheten från våra recensenter. Självklart tar vi med t.ex. grafik, ljud och gameplay med mera i beräkning när vi sätter det slutgiltiga betyget.


Då det knappast finns några spel som är 100% perfekta så är dock detta ett spel som är nästintill helt perfekt och något som alla verkligen borde köpa.

Ett väldigt bra spel som vi verkligen kan rekommendera även om det inte levde upp helt fullt till våra förväntningar.

Ett medel på vår skala där ett spel kan ha potential att bli hur bra som helst, men överlag är en medioker spelupplevelse. Det kan vara värt att kolla in om felen är något du kan förbise.

Ett spel som får detta betyg har oftast fler minus än vad det har plus, men kan ändå vara värt en titt om man gillar genren eller spelserien.

Ett spel med detta betyg får dig att önska att du dör i malaria eller någon annan otrevlig sjukdom innan du ens stoppar in skivan i din konsoll.

Varför recenserar ni inte alla titlar som släpps?
Även fast vi på PowerGamer bra gärna skulle vilja recensera precis alla spel som släpps så är det i vårt nuvarande stadium ej möjligt, vi har helt enkelt inte de resurser som krävs för att vi ska kunna täcka precis allt som släpps på marknaden.

Ställ oss en fråga

Hittade du inte vad du letade efter på den här supportdsidan?

Teknisk support i vårt forum

Om du har ett registrerat konto här på PowerGamer.se och är medlem, så kan du få ganska snabb och smidig hjälp via vårt forum. Där kan både andra medlemmar och personal på PowerGamer.se svara på dina frågor omgående.

Skicka ett e-postmeddelande

Om du inte hittade vad du letade efter på den här supportsidan, eller känner för att lägga upp din fråga på forumet där alla kan se den, så är du mer än välkommen att skicka ett meddelande till oss via e-post.

Glömt ditt lösenord