Super Mario Odyssey är redan färdigt

Super Mario Odyssey dröjer till julhandeln men spelet är redan färdigt.

Super Mario Odyssey är redan färdigt

Super Mario Odyssey är planerat att släppas lagom till julhandeln i år och detta ser många som något negativt i samband med en lansering av en ny konsol.

Men nu har en av Nintendos producenter, Yoshiaki Koizumi råkat avslöja att spelet i stort sett är färdigt redan och att Nintendo väntar på att lansera det ”vid rätt tidpunkt”.

Det verkar som Nintendo har flera av sina Switch-spel färdiga men väljer att sprida ut dem under hela året och att man väljer sitt starkaste varumärke mot slutet av året är något som många inte riktigt kan förstå.

Super Mario Odyssey är alltså redan färdigt men ändå måste vi vänta i 11-månader innan vi kan spela det.

4 Kommentarer

 1. Profilbild på Jerome

  Vad betyder detta egentligen då? Att utöver de spel som Nintendo utannonserat, så finns det inga fler och det är därför de sprider ut dem över hela året? Mario precis som Zelda borde ju om något vara en konsolsäljare, så att säga.

  • Profilbild på IvanSpoljaric

   Håller med dig, men förstår inte varför man skulle hålla i ett färdigt spel i nästan ett år, låter bara sjukt 🙂

 2. Profilbild på Kingofvideogames

  Det är ju nästan bara taskigt att hålla på det så länge. Om både Zelda och Mario skulle släppas i samband med konsolen så skulle jag inte kunna motstå ett köp. :p

 3. Profilbild på Nickpain

  Jag tycker de borde släppa Mario nu, i samband med releasen av konsolen. Om det nu är klart alltså. Annars blir det exakt samma som med Wii U, att man hinner glömma bort konsolen mellan titlarna. Vill inte ha ytterligare en damm-fälla under tvn, det sköter min Wii U redan så bra. :p

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord