Spel till Project Scorpio redan under utveckling

Microsoft mer kraftfulla konsol, Project Scorpio ser ut att få spel vid lanseringsdagen enligt Xbox-chefen.

Spel till Project Scorpio redan under utveckling

Självaste Phil Spencer har nu via twitter bekräftat att flera utvecklare just nu jobbar på spel till den nya Xbox One-konsolen Project Scorpio som ska ha mer kraft och bland annat kunna köra spel i 4K-upplösning.

Mer än så avslöjas inte men enligt Phil Spencer så är det även lite ny hårdvara till Project Scorpio som kan vara på gång. Headset? Ny handkontroll?

12 Kommentarer

 1. Profilbild på Pikaboo

  Vem har sagt att Scorpio ska vara en ny eller ’uppdaterad’ version av just Xbox One? Det är väl snarar ’nästa’ Xbox som jag har förstått det av Microsoft. Kommer inte ha något med Xbox One eller Xbox One S att göra.

  • Profilbild på Slasher

   Vem har sagt att det är en ny Xbox One konsol?

   • Profilbild på Pikaboo

    Det står ju i texten! 😮

   • Profilbild på IvanSpoljaric

    Var dom inte ganska tydliga med att säga att detta INTE är en ny Xbox konsol utan en ”bättre” Xbox One konsol?, kan ha fel.

   • Profilbild på Pikaboo

    Var det inte helt tvärtom? Xbox One S är inte en ny konsol utan en bättre Xbox One. Scorpio är som jag förstått det en helt ny konsol. Ny arkitektur, nya chip, nytt minne, nytt grafikkort 5-10ggr mer kraftfull än Xbox One och Playstation 4. Låter som en ny konsol i mina öron. Den klarar av att spela Xbox One-spel, men Xbox One klarar inte Scorpio-spel osv.

   • Profilbild på Victor Holyba

    One S var inte utannonserad som en bättre Xbox One utan helt enkelt en mondre Xbox One, som av någon anledning råkade visa bättre prestanda i speltester. Scorpio är I NULÄGET marknadsförd som en Xbox One med native 4k-kapacitet.

 2. Profilbild på Mentooos

  Ja, de borde ju rimligtvis hinna få ut både ett och annat spel för den här konsolen med tanke på när den utannonserades. 🙂

 3. Profilbild på Foxgrinder

  Tycker det ska bli väldigt intressant att se gameplaydemo från den här konsolen. Om den nu verkligen är 5ggr mer kraftfull mot Xbox One, så bör det se otroligt bra ut. Det ser ju inte direkt dåligt ut på de befintliga konsolerna. :p

 4. Profilbild på Monkeyking

  Vore ju spännande att få ett namn på en utvecklare som jobbar på spel till plattformen också. Men det fick vi kanske redan under E3, i den där videon där utvecklare satt och berättade om hur bra de tyckte den nya konsolen var.

 5. Profilbild på Bobafatso

  När var det denna konsol skulle släppas. Nu till Jul, eller var det julen 2017?

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord