Sony PSP2 med touchscreen

Med iPhone och liknande touchscreen-kloner som finn ute på marknaden, vill Sony inte vara sämre. Det ryktas om en ‘widescreen multi-touch enhet’, som antagligen går under kodnamnet PlayStation Portable 2. Tyvärr finns det inte så mycket råa specifikationer kring detta kommande monster ännu.

Det är väl ännu ett löst rykte? Kanske, men enligt IGN har Sony gjort diverse olika opinionsundersökningar de senaste månaderna och hört sig för, vad folk har för önskemål till uppföljaren till den nu fem år gamla PSP’n. Bland önskemålen kan man bland annat läsa: touchscreen, blåtandsstöd och större inbyggd lagring med mera.

Sony fortsätter dock i dagsläget att fokusera på sina mjukvaru-uppdateringar till den nuvarande PSP’n och sålänge PlayStation 3 läcker pengar som en skadeskjuten Schweizerost, kommer det säkert dröja ett bra tag innan Sony utannonserar något officiellt. Personligen så skulle jag dock nästan kunna lova att de har en uppföljare på gång, då de verkligen behöver komma med en enhet som säljer lite bättre nu efter katastrofen med PlayStation 3.

[ad#google-analytics]

[ad#google-adsense-2009]

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord