Sony lanserar 3D-tv till sommaren

Till nästa generations konsoler lär 3D-tekniken vara fullt etablerad. Till sommaren tänker Sony lansera sin först 3D-tv i Storbritannien och de som köper kommer att kunna utnyttja tekniken med hjälp av fyra Ps3-spel.

I juni kommer britterna att kunna köpa Sonys allra första 3D-tv av märket Bravia HX803. Den nya tv-apparaten kommer att stödja 1080hp, 200 Hz uppdateringsfrekvens samt simulerad 3D som omvandlar 2D till den nya tekniken. Glasögon kommer att krävas och det ska finnas i både barn- och vuxenstorlekar. Batteritiden för glasögonen uppges hålla i 100 timmar.

Till releasen av Sony Bravia HX803 kommer fyra spel att återlanseras via Playstation Network: Wipeout HD, Motorstorm: Pacific Rift, PAIN och Super Stardust  HD som kommer att säljas i paket eller demoversion av Motorstorm för de som vill. Ett par veckor senare är det tänkt att modellen LX903 ska få sin lansering i Storbritannien. Ägarna av Playstation 3 kommer att kunna ladda ned en firmware som uppdaterar konsolen så att den klarar av 3D-tekniken och filmer som använder sig av tekniken.

Priserna på tv-apparaten kommer att ligga på 2200 (ungefär 25 280 kr) pund för 40” och 3500 pund (ungefär 40 215 kr) för 60”.

Källa: Gamesindustry.biz

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord