Scuf presenterar två nya handkontroller till PS4

Scuf som är kända för att ta fram "elite" handkontroller till våra konsoler har nu visat upp två nya till Playstation 4.

Scuf presenterar två nya handkontroller till PS4

Infinity Pro och Impact heter handkontrollerna och som till utseendet kanske liknar en Dualshock 4 handkontroll men har en del överraskningar.

Både Infinity Pro och Impact kommer att han extra knappar på baksidan av handkontrollen som man kan programmera lite hur man vilket gör att man kan anpassa handkontrollen till olika spel. Men det går även att ”modifiera” handkontrollerna lite genom att byta ut knapparna i tum-joystickarna om man vill ha högre, lägre eller bara en annan textur för bättre grepp.

Skillnaden sen mellan Infinity Pro och Impact är att Impact har en annan design och liknar med en Xbox-handkontroll men skapad för PS4 medan Impact Pro har samma former som en Dualshock 4 fast med fler knappar och fler valmöjligheter.

Båda handkontrollerna går att beställa nu, Impact kostar 140 dollar medan Infinity Pro går på 130 dollar och båda handkontrollerna går att få i olika färger.

 

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord