Scalebound officiellt nedlagt

Scalebound som visades upp för första gången 2014 är nu nedlagt och av en ganska lam anledning.

Scalebound officiellt nedlagt

Vi fick se Scalebound för första gången på E3 2014 och sedan dess har det varit ganska så tyst. Nu bekräftar dock Microsoft som är utgivaren att man väljer att lägga ner spelet för att ge plats åt andra titlar.

After careful deliberation, Microsoft Studios has come to the decision to end production for “Scalebound.” We’re working hard to deliver an amazing lineup of games to our fans this year, including “Halo Wars 2,” “Crackdown 3,” “State of Decay 2,” “Sea of Thieves” and other great experiences.

Men det är nog inte den enda anledningen då utvecklingen sägs ha haft en hel del problem med personal samt att utvecklingstiden blev längre än förväntat.

Vill du se hur gameplay från spelet såg ut kan du göra det i klippet nedan.

6 Kommentarer

 1. Profilbild på Victor Holyba

  Det var väl rätt sunt. Inte för att jag gillar vad ordet har blivit men det här spelet var verkligen definitionen av cringeworthy för mig. Nån edgy brat med beats by dre-lurar springer runt och dödar drakar? Skriker mer anime bullshit än MGS4.

 2. Profilbild på Johan32

  Jag kände nästan på mig det här 🙂

 3. Profilbild på nachogrande

  Skönt! Huvudkaraktären i det spelet var helt avskyvärd.

 4. Profilbild på SpawnKiller

  Fick aldrig något riktigt grepp om det här spelet av de videos jag hann se av det. Men jag kommer inte gråta floder nu när det inte kommer släppas. :p

 5. Profilbild på MrAndersson

  Konstigt att de inte hade kunnat fatta det här beslutet tidigare, är ju alltid tråkigt när de lägger ner spel som folk arbetat på under en längre tid.

 6. Profilbild på ROB_88

  efter att ha sett trailern nu, så var det nog lika bra att de la ner det

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord