Säsong två av The Walking Dead kommer tidigare än förväntat

Säsong två av The Walking Dead kommer tidigare än förväntat

Rykten spreds och suckanden drogs när en intervju mellan Eurogamer och Telltales chef Dan Connors avslöjade att det skulle dröja till nästa höst för en andra säsong av The Walking Dead att nå oss, men så verkar inte fallet vara längre.

Det var under en intervju på BAFTA-galan, strax efter The Walking Dead fick pris för bästa story som Eurogamer frågade om nästkommande släpp i Telltales spelserie då de fick svaret att ”vi siktar på hösten nästa år” vilket utan tvekan tolkades som hösten 2014. När journalister sökte efter bekräftelse angående den långa väntan för nästa säsong svarade en talesman för Telltale följande:

”Den nutida förväntade luckan för lanseringen av säsong två av The Walking Dead är för hösten detta året och inte nästa år som det rapporterades efter en intervju nyligen. Vi ber om ursäkt för förvirringen och tackar er och alla fans för ert fortsatta intresse för Telltales serier.”


Förutom de goda nyheterna om ett släpp i år verkar det som att vi inte måste vänta till hösten för att få mer Walking Dead från Telltale. I en intervju med IGN från januari berättar en av spelets manusskrivare Gary Whitta att ”trots att säsong två är på väg så är det en lång bit fram tills dess, vi vet om att det är långt kvar och att folk vill ha mer av The Walking Dead innan dess. Vi må kanske ha något litet extra för er mellan säsong ett och två. Någonting är på gång nu som kommer att göra väntan till säsong två något mindre outhärdlig.” Hur känner ni för en andra säsong av The Walking Dead och vad hoppas ni på att se under väntan?

Källa: Eurogamer, Gameinformer, IGN

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord