Samlingsutgåvan av Resident Evil 7

Här har vi samlingsutgåvan av Resident Evil 7 som bland annat innehåller ett USB-minne, men inget spel!

Samlingsutgåvan av Resident Evil 7

Resident Evil 7 släpps som vi redan vet den 24:e januari till PC,PS4 och Xbox One, men redan nu har samlingsutgåvan av spelet läckt ut.

residentevil7-collection

I denna utgåva hittar vi bland annat ett avhugget finger som är ett USB-minne på 16GB tillsammans med en kopia av huset i spelet men det fattas något, själva spelet.

residentevil7-collection1

Detta är inte första gången som spelet inte ingår i en samlingsutgåva, samma sak hände med samlingsutgåvan av Battlefield 1 och är enligt mig ett konstigt koncept, sälja en samlingsutgåva av ett spel men sen att spelet i sig inte följer med.

Kanske blir detta något vi kommer att få se mer av, men hoppas inte.

3 Kommentarer

 1. Profilbild på Lordofpie

  Jag tycker ju att det är helt urbotat korkat att inte skicka med spelet. Jag förstår ju givetvis varför, men va faan liksom. Kom igen, de behöver ju suga ut livsblodet (konsumenten) helt totalt, för det är trots allt vi som finanserar deras lekstuga.

  • Profilbild på IvanSpoljaric

   Misstänker att denna utgåvan precis som många andra samlingsutgåvor kommer kosta en slant…

 2. Profilbild på snyggjonas

  Ja ytterst märkligt. Även om själva speldisken är det minst intressanta för de samlare som köper denna typ av utgåva. De köper ju med största sannolikhet ett spelex vilket fall som helst. Men vafan, vad kostar det att trycka ner en extra fysisk kopia av spelet i nån lite flådigare låda?
  Vad kostar denna utgåva i förhållande till liknande utgåvor som släppts innan?

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord