Så mycket kommer Nintendo Switch kosta i Sverige

Det ser ut som Nintendo Switch blir något dyrare än vad vi hade räknat med.

Så mycket kommer Nintendo Switch kosta i Sverige

Nu har det äntligen bekräftats hur mycket Nintendo Switch kommer kosta i Sverige och förmodligen är det lite högre än många hade väntat sig.

Nintendo Switch (både neon och grå färg) – 3 599 kronor

Nintendo Switch Pro Controller – 799 kronor

The Legend of Zelda: Breath of the Wild – 649 kronor

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Limited Edition – 1 399 kronor

5 Kommentarer

 1. Profilbild på Tompa

  Ojdå! Jag trodde nästan den skulle landa på 3000 kr blankt. Känns ju lite mer som en DS än en stationär konsol, av själva känslan och då tycker jag nästan det är lite dyrt. 799 kr för en Pro kontroll, undra om den kommer sälja så mycket. Jag kommer ihåg när jag köpte en nunchuck för runt 700 kr, till Wii. 3-månader senare fanns MadCatz versioner ute för 199 kr, exakt samma. Till och med samma serienummer under batteriluckan. Så ett tips kan vara att vänta lite, om man kan! 😀

 2. Profilbild på IvanSpoljaric

  Aj aj aj, där sprack iaf min plan. Ingen Switch i nuläget. Hoppas priset justeras relativt snabbt 🙂

 3. Profilbild på GrandCar

  Hur stor skillnad är det egentligen på Switch och Wii U, utöver upplösningen den klarar?

 4. Profilbild på Nightcrawler

  Jag hade väntat mig att den skulle kosta 3100 till 3200 på sin höjd, utifrån den uppfattning jag har fått av vad man får för pengarna. Priset på Zelda är jag helt ok med, det är ju ett fullprisspel, inga konstigheter alls. Men 1kr från 800kr för Pro kontrollern, ouch. Är det samma typ av kontroller som till Wii och Wii U så kan jag säga att jag inte tänker falla i den fällan igen.

 5. Profilbild på snyggjonas

  Hade hoppats Switch skulle bli en billig affär som kunde väcka nintendolusten inom mig, men 5000kr för ett basic start paket är rätt saftigt. Slänger man på lite Mario Kart, och några Virtual Console titlar på det så får man ju leva på nudlar Mars ut.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord