Roccat offentliggör Suora FX

Suora FX är ett färgglatt mekaniskt tangentbord med fokus på gamers.

Roccat offentliggör Suora FX

Det har sedan tidigare redan funnits Roccat Suora som också är ett mekaniskt tangentbord men som saknade RBG-effekten som gör det möjligt att välja mellan 16.8 miljoner färger.

Suora FX har denna funktion och behåller samma slimmade design som ursprungs Suora, men där vi denna gång även kan konfigurera hur vi vill med varje tangent när det kommer till färgerna. Till exempel kommer kunna skapa sina helt egna teman till tangentbordet.

roc-suorafx-img01

Roccat Suora har tidigare fått mycket beröm för att vara så kompakt och ”rent”, det finns varken någon ram runt tangenterna, inga mediaknappar eller handledsstöd som kanske många kan sakna.

Roccat Suora FX kommer att börja säljas den 6:e december till ett rekommenderas pris av 1 399 kronor.

roc-suorafx-img04 roc-suorafx-img03

4 Kommentarer

 1. Profilbild på Daniel Green

  Jag kanske är en gubbe men jag har bytt ut mina flashiga tangentbord jag haft mot mitt gamla klassiska Microsoft Wireless Comfort Keyboard 5000 igen. Orkar inte med all ’flare’ … 🙂

  • Profilbild på IvanSpoljaric

   För mig är det viktigast att det är ”skönt” att skriva på o spela på, samt jag vill gärna ha media-knappar såsom höja o sänka volym samt pausa eller starta spotify 🙂

 2. Profilbild på Victor Holyba

  Sålänge jag har cherry black eller brown så är jag nöjd. Jag måste dock säga att Apex M800 är fruktansvärt nice att skriva på och den har varken eller.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord