Quantum Break bekräftat till PC

Kanske inte helt oväntat så kommer Quantum Break att kräva DirectX 12 på PC och kan då även bli de första spelet som kör på DirectX 12.

Quantum Break bekräftat till PC

Quantum Break som fram tills idag varit Xbox One exklusivt har länge spekulerats om det kommer släppas till PC men det är inte allt.

Remedy Entertainment som är utvecklarna bakom Quantum Break bekräftar nu att spelet även kommer finnas tillgängligt till PC men det finns mer information än så.

Man kommer nämligen få en kopia av PC-versionen vid förhandsbokning av spelet till Xbox One men detta måste göras innan den 4 april, alltså dagen innan lanseringen. Som att det inte vore nog så kommer man även att få digital kod av Alan Wake samt två tilläggen till spelet The Writer och The Signal. Men allt detta gäller alltså endast om man förhandsbokar spelet innan lanseringen och frågar ni oss så är detta en väldigt bra deal med bra spel.

Kanske inte helt oväntat så kommer Quantum Break att kräva DirectX 12 på PC och kan då även bli de första spelet som kör på DirectX 12. Är ni osäkra på om er PC klarar av spelet så hittar ni specifikationerna för spelet nedan.

quantum-break-battle

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord