PowerGamers feta recensions-bonanza med extra ost!

Det släpps faktiskt helt otroligt mycket spel under årets gång. Vi har recenserat så mycket vi har haft tid och material till, med en relativt trög start på året. PowerGamer har trots allt inte varit aktivt så länge och med det nya året runt hörnet väntar vi oss ett ett-års jubileum.

Men trots en lite trög start där vi fick försöka bevisa mycket med väldigt lite material att jobba med så lyckades vi sakta att arbeta oss in hos diverse distrubitörer med mera. Vi har försökt att täcka så mycket vi bara kan av det som händer kring oss och när någon person av intresse har hittat till Sverige har vi varit där och försökt intervjua.

Vi har p.g.a. lite personliga anledningar samt ett underskott på folk inte hunnit med alla recensioner som skulle kommit upp sedan oktober. De har legat halvt färdiga och nästan blivit lite bortglömda. För att inte svika er har vi därför tagit tag i texterna och skrivit dem färdigt. Det blir inga kategorier idag med Game of the Year Awards, så istället får ni hela åtta recensioner att suga i er, kommentera, tycka till om och reflektera över.

Jag kan även berätta att vi har fler på gång och eftersom de är recensioner som inte kommit i tid kommer de därför inte heller få någon feature på förstasidan. Så det bästa ni kan göra är att hålla er uppdaterade genom recensions-fliken.

Tills dess, njut av dessa feta recensioner!

Tekken 6
Machinarium
Style Boutique
Magna Carta II
The Saboteur
Pixeljunk Shooter
Madden NFL Arcade
WWE Smackdown vs Raw 2010

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord