PowerGamer skriver om hårdvara

Äntligen har vi på PowerGamer kommit igång med våra tester av hårdvara, vissa av er kanske redan märkte några tecken på detta förra veckan när vi la upp en test av Microsofts LifeCam.

Detta är alltså ingen engångsföreteelse, utan vi kommer fortsätta med detta och posta så många tester vi bara hinner med. Inför detta så har vi en mycket kompetent medarbetare inom området som antagligen kommer göra de flesta av testerna här på sidan, nämligen Magnus Jonasson. Antar att många som kommit från Stalker-game.se redan vet vem det är, men för er som inte har den blekaste så följer Jonassons egna presentation här nedan.

Magnus Jonasson här. Jag är det senaste tillskottet bland recensenter här på PowerGamer. Bloggare, prylnörd och spelentusiast ut i fingerspetsarna. Hårt arbetande IT-konsult på dagarna och hardcoregamer på nätterna. En del av er känner säkert igen mig från Stalker-game.se där jag var, och fortfarande är, aktiv på forumet under aliaset ”Jonasson”. Alltefter som besökarna flyttade över till hit så gjorde jag det också, och nu sitter jag här och har precis skrivit ihop min första recension för PowerGamer.

Väl mött!
/ Jonasson

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord