PowerCast säsong 4

Om du missat något avsnitt av PowerCast, eller om du är ny här på PowerGamer och behöver komma in i den varma gemenskapen, så har vi gjort en liten sammanfattning av de allra senaste podcastavsnitten här.

Programmet heter som de allra flesta PowerCast och det är här skiten händer, varje vecka.

Vi diskuterar för det allra mesta det senaste vi spelat, ibland blir det retroprat, vi går igenom de senaste och största nyheterna i spelbranschen och vi bjuder ganska ofta på någon spännande tävling. Självklart involverar vi även våra lyssnare i varje avsnitt, där du kan skicka in dina frågor direkt till oss och emellanåt har vi faktiskt också live-sändningar, tro det eller ej. Ta del av det växande fenomen som är PowerCast redan idag! Om du är ny på sidan, eller om du bara har missat några avsnitt så är det nu rätt tillfället att lyssna ikapp. Så lovar vi att du är redo sen när vi drar igång med höstens avsnitt på allvar.

#122 – PowerCast 2011-07-22: Sweet Summer Jazz
Säsongens sista avsnitt består av ett gäng trevliga diskussioner kring ilomilo DLC, Leauge of Legends, OnOff och Christer Sjögren med mera. Vi försöker snabbt och smidigt avverka veckans nyhetsrubriker innan vi går på lyssnarfrågorna som mer eller mindre tar halva avsnittet. Vi älskar våra lyssnare! Ha en riktigt rolig sommar nu så ses och hörs vi till hösten.

#121 – PowerCast 2011-07-15: United Airlines
Näst sista avsnittet innan säsongsuppehållet bjuder på diskussioner runt Shadows of the Damned, FEAR 3, Wii U, Tysk censur och EA’s uppköp av PopCap med mera. Och bara för att göra det klart har titeln på avsnittet inget att göra med innehållet, i sann PowerCast-anda. Håll till godo, galenskapen börjar nu!

#120 – PowerCast 2011-07-08: Garcia Hotspur
Det vi kan konstatera är att det är riktigt varmt och skönt ute nu, en riktigt härlig sommar. Men PowerCast tar inte en paus riktigt än. Vissa av oss har spelat en del spel, bland annat Sonic Generations, Transformers Dark of the Moon, Shadow of the Damned med mera. Självklart gör vi ett tappert försök med veckans nyheter innan vi får värmeslag och rundar av veckans avsnitt med Danmark, översvämningar och lera.

#119 – PowerCast 2011-07-01: Trivia time
Vi kan inte släppa Duke Nukem Forever och pratar därför lite mer om det, men det är inte det enda vi spelat under veckan utan även nött The Witcher 2 en hel del. Efter veckans nyhetsrubriker är det dags för användarfrågor innan vi rundar av med en spännande tävling med riktigt fina priser i potten. Ha en trevlig helg allihop!

#118 – PowerCast 2011-06-24: Battlecast 3
Det är midsommarafton, men PowerGamer ligger inte på latsidan utan bjuder på ett helt färskt avsnitt PowerCast. Vi pratar om Alice Madness Returns, L.A. Noire och sen blir det en lång utdragen diskussion runt Battlefield 3, som Victoria faktiskt har vart och spelat några multiplayermatcher på. Veckans nyhetsrubriker är näst på tur fast vi fyller ut ganska bra med en hel del andra ämnen och sidospår så fort tillfälle ges. Nä, nu skiter vi i det här och plockar fram sillen istället. Cheers!

#117 – PowerCast 2011-06-17: Hail to the King!
Den värsta E3-hysterin är över men vi pratar lite snabbt om våra egna personliga higlights från årets mässa, men sen är det dags att diskutera det senaste vi spelat där achievementhoreri, Dangerous Hunts 2011 och Duke Nukem Forever kommer på tal. Innan vi rundar av går vi även igenom veckans senaste nyhetsrubriker. Nu är det helg, njut!

E3 11: #116 – PowerCast 2011-06-10 E3 2011 del 4
Vi sammanfattar en något ljummen sistadag på E3, där spel som Final Fantasy XIII 2, Prey 2 och Rayman Origins med flera dyker upp. Fort skynda dig och lyssna igenom avsnittet för sen ska du spana in alla E3-videos, bilder och nyhetsartiklar som kommit upp på sajten under veckan, om du inte redan hunnit det.

E3 11: #115 – PowerCast 2011-06-09 E3 2011 del 3
Spel, spel, spel. Ja, det är mycket spel som diskuteras på kort tid. Daniel och Xavier är trötta men lyckas ändå klämma sig igenom det vi såg under gårdagen. Titlar som Mass Effect 3, Rage, Fifa 12, Zelda: Skyward Sword och Forza Motorsport 4 för att nämna några få av alla de som diskuteras.

E3 11: #114 – PowerCast 2011-06-08 E3 2011 del 2
Nintendo’s Presskonferens, Batman Arkham City, Battlefield 3, The Old Republic och Saints Row 3 är några av alla de ämnen som diskuteras när vi sammanfattar PowerGamer’s andra dag på årets största mässa.

E3 11: #113 – PowerCast 2011-06-07 E3 2011 del 1
Vi sammanfattar Microsoft, EA Games, Ubisoft och Sony’s presskonferenser och de allra flesta känner sig lite besvikna över vad fick se. För att få reda på varför får du helt enkelt lyssna igenom avsnittet.

E3 11: #112 – PowerCast 2011-06-05 E3 Teaser
Det pratas om de allra största presskonferenserna inför den analkande mässan. Vad är det Microsoft ruvar på tro, kommer Sony ha något nytt runt deras NGP, kanske Playstation 4 och vad kan vi förvänta oss av Nintendo och deras nya konsol. Häng med oss redan nu för att få mer kött på benen inför årets allra största spelhändelse.

#111 – PowerCast 2011-05-27: Custom settings
I veckans avsnitt diskuterar vi de senaste nyhetsrubrikerna, Arnold-affären, det senaste vi har spelat och mycket, mycket mer. Vi bjuder helt enkelt på ett fullsmackat program där tv-spelstitlar som Thor, Red River och L.A. Noire dyker upp. Och Stellan Skarsgård? Nej, självklart glömmer vi inte lyssnarnas frågor. Sitt ner i båten och håll in armarna för nu kör vi!

#110 – PowerCast 2011-05-20: Skövde Noire
Idag bjuder vi på en helt galen podcast där vi bland annat pratar om LEGO Pirates of the Caribbean, Sanctum, Thor och L.A. NOIRE med mera. Vi går igenom veckans nyheter, läser upp användarnas frågor och introducerar PowerGamers senaste nyförvärv. This is some crazy shit och L.A. Noire!!!

#109 – PowerCast 2011-05-13: Liksom!?
Daniel Green och Xavier Ladu håller ställningarna i veckans avsnitt av PowerCast, liksom. Vi pratar lite om vad vi spelat och går igenom veckans nyheter, där vi bland annat hänger upp oss på hela den här Sony-soppan med mera. Daniel får sedan total härdsmälta men vi försöker ändå få med lite användarfrågor för att runda av avsnittet.

#108 – PowerCast 2011-05-06: Fatality
Den här veckan har vi förutom Mortal Kombat spelat Elite Beat Agents, Sanctum, Age of Empires Online, Operation Flashpoint och …Mortal Kombat i 3D. Som vanligt går vi även igenom veckans nyhetsrubriker och läser upp användarnas frågor. Nu tar vi helg!

#107 – PowerCast 2011-05-01: Technical Failures
Vår tredje livesändning lider av en uppsjö med tekniska problem som vi ber om ursäkt för. Men när det stabiliserar sig något diskuteras bland annat Puzzle Bobble Universe, Super Monkey Ball 3D, Final Fantasy IV Complete Collection, Portal 2, WWE All Stars och såklart Mortal Kombat. Som vanligt tar vi även under programmets gång in frågor från chatten, men den stora nyheten den här gången är att vi låter lyssnarna ringa in LIVE och ställa frågor. Givetvis måste vi även muta alla våra användare med fin fina priser och därför har vi en riktigt trevlig liten frågesport mot slutet av det här tekniska fiaskot.

#106 – PowerCast 2011-04-22: Let’s find the egg
Med nästan full crew tar vi oss an massor av spännande ämnen i dagens avsnitt, självklart blir det även en del spelprat om bland annat Mortal Kombat, Asphalt 3DS, Mass Effect, Crysis 2 och Gears of War 3. Sen blir det diskussioner om Nintendo Wii 2, dödsstöten för PSP Go och glassar. Glad Påsk!

#105 – PowerCast 2011-04-15: The Tired Edition
Daniel Green och Xavier Ladu håller ställningarna den här fredagsförmiddagen och under avsnittets gång diskuterar vi Dirt 3, Shift 2 och The Witcher 2 med mera. Vi går självklart igenom veckans nyhetsrubriker samt pratar lite om den senaste Duke Nukem-trailern. Hmm! Men, vi passar även på att tävla ut tre exemplar av ett spel, hmm.

#104 – PowerCast 2011-04-08: Aperture Turret
Vi snackar om MotoGP 11, TopSpin 4, Shift 2, Playstation Move Heroes och lite LEGO Star Wars och Star Wars överlag. Vi går igenom veckans nyheter, pratar lite om den senaste trailern för L.A. Noire innan vi rundar av med en riktigt spännande ljudbok från Peter Vallstan, som målar upp en mycket bra bild över hur det gick till när posten blåste vår älskade chefredaktör.

#103 – PowerCast 2011-04-03: It’s all LIVE!
Dags för galenskap igen! I månadens LIVE-avsnitt diskuteras bland annat Dustins Hårdvaru-EXPO där vår utsände hittade både gott kaffe men lite mindre gott godis. Vi pratar om Homefront, en satans massa 3DS-titlar i form av Pilot Wings, Super Street Fighter IV 3D. Jocke har spelat gamla DOS-klassiker som t.ex Lejonkungen och Aladin. Vi fördjupar oss i Mass Effect och rundar av vad vi spelat med Lego Star Wars III. Sen är det dags för nyheter och det roligaste momentet av dem alla, frågor från er användare. Obs! detta är en repris, hohoho!

#102 – PowerCast 2011-03-25: The search for coffee
Även fast veckans avsnitt säkert hade behövt mer kaffe så orkar vi ändå prata en hel del om DeBlob 2, Dreamcast Collection, Fight Night Champion, Prehistoric Moves och Yakuza 4 med mera. Veckans nyheter segas sedan igenom innan det blir lite allmänn information mot slutet.

#101 – PowerCast 2011-03-18: Lots of stuff
I veckans avsnitt pratar vi om dataspelsgalan, Motorstorm Apocalypse, Nintendo 3DS, Mortal Kombat och Yakuza 4. Precis som vanligt går vi även igenom veckans nyheter och läser upp lyssnarnas frågor. Är det helg nu?

#100 – PowerCast 2011-03-15: It’s LIVE LIVE LIVE!
Det här är inspelningen av vår Live-show vi gjorde i söndags tillsammans med våra lyssnare. Det är tyvärr lite halvtaskig kvalitet de första nio minuterna på grund av tekniska problem, sen blir det dock den kvalitet på ljudet ni är vana vid. Så om DU missade gårdagens live-sändning, eller om du bara vill uppleva allt en gång till? Så är det nu ett ypperligt tillfälle att lyssna igenom avsnittet, där vi bland annat diskuterar Dragon Age II, Cities in Motion, Killzone 3, Kirby’s Epic Yarn och Mortal Kombat med mera. Vi tar under hela programmet in frågor från våra användare på chatten och rundar av med en hel drös med tävlingar – WE ARE LIVE!.

#099.9 – PowerCast 2011-02-25: It’s the PowerCast
Det diskuteras en del runt Shogun 2 Total War, Kirbys Epic Yarn, The Witcher 2 och en trasig Nintendo DS. Vi går igenom veckans mest spännande nyhetsrubriker och pratar lite om Battlefield 3-trailern, sen blir det en del utsvävningar strax innan vi rundar av veckans avsnitt.

#099.5 – PowerCast 2011-02-18: STOOL
PowerGamer presenterar avsnitt nittionio och en halv av powercast, där vi bland annat pratar om Castle Crashers, Test Drive Unlimited 2 och Magicka med flera. Precis som vanligt går vi även igenom veckans nyheter och pratar om några spännande trailers innan vi tar oss an lyssnarnas frågor.

#099 – PowerCast 2011-02-11: PG Noire
Sverige verkar lamslaget av en snöstorm och många stannar säkert inomhus idag. Finns det då något bättre än ett helt nytt och färskt powercastavsnitt? Där vi bland annat diskuterar Mario Sports Mix, Lords of Arcania, Crysis 2, Game Party in Motion och Shogun 2: Total War. Efter vi har avverkat veckans nyheter snackar vi en del om den senaste videon för Rockstars L.A. Noire innan vi går på lyssnarnas frågor. Som bland annat handlar om rattar och vem som är snyggast på redaktionen.

#098 – PowerCast 2011-02-04: Stars and Stripes
En något oförberedd podcastinspelning bjuder på samtal runt Raskulls, Little Big Planet 2, ilomilo, Dead Space 2 och Rift. Vi går igenom veckans nyheter och diskuterar bland annat Bonniers nya spelsatsning med mera. Vi tar i sista sekund in diskussionsämnen direkt från vår facebooksida där ni lyssnare postat kommenterar till podcasten. Håll till godo, för nu tar vi helg!

#097 – PowerCast 2011-01-28: Bullets
Vi avverkar månadens sista avsnitt av PowerCast genom att diskutera Kingdom Hearts: Re-coded, Little Big Planet 2, Crysis 2, Nail’d och det redan episka Bulletstorm. Rikk och Jocke har vart på Japansk te-bjudning och tittat på Shogun 2 och käkat söta kakor av konstigt ursprung. Efter vi svarat på lyssnarnas e-post och kommentarer försöker vi få en uppfattning om NGP eller PSP2 som alla andra kallar den.

#096 – PowerCast 2011-01-21: We’re keepin’ it realz
Boooom! Vi diskuterar Leauge of Legends, Castlevania Lords of Shadow, Madden NFL, DC Universe Online, Borderlands, EA, Darkspore och The Sims Medieval med mera. Sen fördjupar vi oss i huruvida man blir fet av tv-spel, hur många Final Fantasy-spel det egentligen finns och så läser vi självklart upp lyssnarnas e-post. I slutklkämmen gör vi även ett patetiskt försök att reda ut vår Black Ops-tävling och vi klarar väl av ungefär 50% av det. Ha!

#095 – PowerCast 2011-01-14: It’s getting closer
Daniel Green och Joakim Sjöberg håller ställningarna medans resten av vårt team är på besök hos EA Games. Vi diskuterar bland annat skumma rutiner hos Steam, hur mycket spel det är som man inte hinner spela, vi går igenom veckans nyheter, läser upp lyssnarna e-post, presenterar tävlingsvinnare och dessutom försöker vi gå igenom vad det är för spel som kommer nu i början av året egentligen. Nu är det äntligen helg!

#094 – PowerCast 2011-01-07: 2011
Ett nytt fräscht år och vissa av oss har spelat riktigt mycket i mellandagarna, som vi självklart diskuterar. Innan vi går på veckans nyheter gratulerar vi även vår skribent Linda Barna. Det enda vi saknar i veckans avsnitt är läsarnas, lyssnarnas? e-post. Skicka gärna in precis vad som helst till oss på: podcast@powergamer.se så läser vi upp allt i podcasten. Ingen censur på PowerGamer inte.

Sådär, är du nöjd nu eller vill du ha mer? Då kan du alltid spana in tidigare säsonger av PowerCast, som t.ex. säsong 3. Om du vill fortfarande inte är nöjd utan vill ha tillgång till ännu fler avsnitt så kan du gå till vår podcastsidan, där hittar du alla avsnitt vi någonsin publicerat. Du kan också prenumerera på PowerCast via iTunes eller via vårt egna RSS-feed. När du lyssnat igenom alla avsnitt vi har att erbjuda kan du gå till det dedikerade forumet för PowerCast och diskutera med andra medlemmar, komma med feedback och förslag eller bara hänga tills säsong 5 startar.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord