PowerCast säsong 3

Om du missat något avsnitt av PowerCast, eller om du är ny här på PowerGamer och behöver komma in i den varma gemenskapen så har vi gjort en liten sammanställning av de allra senaste podcastavsnitten här på sidan.

Programmet heter PowerCast och det är här skiten händer. Varje vecka diskuterar vi det senaste vi spelar, vi  väljer noga ut ett retrospel som vi pratar oss varma om, vi har ofta ett tema som t.ex. fps-shooters eller j-rpg, vi går igenom de senaste nyheterna och vi har nästan alltid en rolig tävling för dig som lyssnare där vi tävlar ut fin fina priser varje vecka. Nu har du chansen att ta del av detta växande fenomen redan idag. Om du är ny här på sidan, eller om du bara har missat några avsnitt så är det dags att lyssna ikapp nu. Så du är redo sen när vi drar igång med höstens avsnitt på allvar.

#074 – PowerCast 2010-07-16: Season finale
Pungbränna, isbad, segling och är inte Nintendo DS gjord för sommaraktiviteter? Vi pratar om Fire Emblem och lite mer och kort om Civilization Revolution. Precis som vanligt går vi igenom de senaste nyheterna och även diskuterar gamer-året som varit so far, i en mastig säsongsavslutning av PowerGamers spektakulära podcast.

#073 – PowerCast 2010-07-09: Hang in there
Det är sommar big time men PowerGamer bjuder självklart på ett nytt avsnitt av PowerCast ändå. Vi pratar om Civilization Revolution till Xbox 360 och nya Medal of Honor med mera. Och även fast det vart lite torrt på nyhetsfronten så blir det faktiskt ganska spännande diskussioner kring de större rubrikerna.

#072 – PowerCast 2010-07-02: It’s pretty darn dry
Vi kan inte få nog av Red Dead Redemption så vi pratar lite till om det, pratar även en hel del om bland annat Machinarium, Age of Empires 3 och det håller fortfarande faktiskt, Fotball Manager och NHL 10. Självklart går vi även igenom veckan som varit och diskuterar de senaste nyheterna med mera. Är du Team Edward eller Team Jacob?

#071 – PowerCast 2010-06-23: E3 2010 Sammanfattning
Det är trötta pojkar som försöker sammanfatta hela E3-upplevelsen för våra lyssnare. Vi pratar om presskonferenserna, alla spännande spel vi sett och försöker utnämna de tre bästa spelen och bästa tillbehöret med mera. Det är ett fullspäckat avsnitt, så det är lika bra att börja lyssna med en gång.

E3 10: #070 – PowerCast 2010-06-18: E3 2010 del 4
Vi går igenom mässdag nr 3 och pratar en del om Gran Turismo 5, Rage och Mortal Kombat. Oh my GOD! Självklart tävlar vi även ut fina priser, precis som alla andra dagar under mässan. Håll till godo!

E3 10: #069 – PowerCast 2010-06-17: E3 2010 del 3
Vi sammanfattar mässans officiella dag 2 och pratar om vilka spel vi tittade närmre på. I vår line-up ingår Hot Pursuit, Gammel Rambo? Bulletstorm, Bonic Commando Rearmed 2, LittleBigPlanet 2 och en massa annat som jag tyvärr inte minns just nu. Dessutom tävlar vi ut riktigt coola LP-skivor från Bioshock 2, smaka på den!

E3 10: #068 – PowerCast 2010-06-16: E3 2010 del 2
Vi avverkar Nintendo och Sonys presskonferanser och pratar lite mer om Fable 3, Gears of War 3 och Call of Duty: Black Ops med mera.

E3 10: #067 – PowerCast 2010-06-15: E3 2010 del 1
Efter extrema tekniska problem bjuder vi på ett betydligt kortare avsnitt än vanligt, där vi sammanfattar Microsoft, EA Games och Ubisofts presskonferanser och det vi såg där. Men vi upprättar oss själva med en rolig tävling för våra lyssnare. Imorgon får ni mer kvalitet, vi lovar.

#066 – PowerCast 2010-06-11: E3 2010 Teaser
Vi pratar en hel del om Super Mario Galaxy 2, lovordar No More Heroes 2 och har fortfarande problem att släppa Red Dead Redemption. Efter veckans ”ordinarie” nyheter ger vi oss på årets E3-mässa, vi går igenom alla nyheterna som kommit ut och våra egna förväntningar. Samt kanske berättar lite om vad som kommer hända under nästa vecka. Men bara kanske!

#065 – PowerCast 2010-06-04: Roadkill Barbecue
PowerCast är tillbaks med nya upptåg i form av tävlingar, de senaste nyheterna och veckans retro. Utöver det så pratar vi också en del om Alpha Protocol, Clash of the Titans och UFC Undisputed 2010, med mera.

#064 – PowerCast 2010-05-28: Brokeback Redemption
Well there once were three cowboys all alone out on the trail, and they discovered they could sleep with another male. Now they’re having gay sex. Cowboy gay sex!. Sen pratar vi även en hel del om Red Dead Redemption.

#063 – PowerCast 2010-05-21: It’s one of thse again
Vi avverkar Alan Wake, pyttelite Red Dead Redemption, Assassins Creed 2 och 2010 Fifa World Cup South Africa med mera. Utöver en spännande och lite halvklurig tävling passar vi även på att prata lite om veckans tema och veckan retro. Håll i hatten för nu är det full rulle.

#062 – PowerCast 2010-05-14: Wake up!
Efter Daniel har spytt i sin egen mun diskuterar vi mer Monster Hunter Tri, Skate 3 och Alan Wake med mera. Sedan går vi igenom veckans nyheter, bra och dåliga licensspel och pratar lite om Tiny Toons Adventure i veckans retro. Efter mycket om och men rundar vi sedan av med tävlingsvinnarna från förra veckan.

#061 – PowerCast 2010-05-07: Medal of Hamster
Vi tjötar om RROD, Assassins Creed 2?, Iron Man 2, Skate 3 och Fifa World Cup. Och innan vi går igenom veckans tema och veckans retro passar vi även på att klaga lite på posten för att sedan runda av med lyssnarfrågor och en tävling med fina priser.

#060 – PowerCast 2010-04-30: Valborgskärring
Monster Hunter Tri, Dead to Rights: Retribution och Super Street Fighter IV med mera är några av de titlar som avhandlas i veckans avsnitt. Vi pratar även om udda casualspel, Kirby’s Adventures och så passar vi även på att presentera veckans tävlingsvinnare såklart!

#059 – PowerCast 2010-04-23: Mombaaiii
Vi diskuterar Infinity Wards framtid, arbetsförhållanden i Kina, Super Street Fighter IV och speltillbehör. Självklart presenterar vi vinnaren i förra veckans tävling och läser upp lyssnarnas frågor med mera.

#058 – PowerCast 2010-04-16: Brothers to the End
Veckans avsnitt bjuder på roliga diskussioner om uppföljare, partyspel och tankar kring en handbok? Sedan diskuteras även Respawn Entertainment, Gears of War 3 och Sony’s kommande 3D-TV. Det bjuds på ett ovanligt tajt avsnitt mot vi är vana att se såhär på fredagseftermiddagen. Självklart klargör vi även veckans tävling, då det var lite suddigt sist när vi presenterade den Håll till godo!

#057 – PowerCast 2010-04-09: Primer Clip Show
PowerGamer bjuder på ett klippavsnitt från säsong ett och två av PowerCast. Med klipp som hamnat på redigeringsgolvet och några utvalda delar från några av de mest nedladdade avsnitten som t.ex. GRIN Edition, E3 2009 del 1 och självklart lite från vårt jubileumsavsnitt. Så luta er tillbaka i soffan och njut av dessa klassiska gamla utdrag.

#056 – PowerCast 2010-04-02: EasterEGG
Daniel Green, Andreas Rikk och Xavier Ladu bjuder på ett påskavsnitt där vi pratar om påsk, påskspel, kycklingar, Settlers 7, Pokémon och DJ Hero. Vi försöker också få Prison Break: The Conspiracy ur världen med mera. Som vanligt läser vi upp lyssnarnas frågor, har en tävling och önskar alla lyssnare en riktigt glad påsk.

#055 – PowerCast 2010-03-26: I am Yakuza
Daniel Green och Xavier Ladu håller ställningarna medans vår chefsredaktör ligger i febersmärtor efter den långa kalla vargavintern vi haft här i Sverige. Vi pratar om Metro 2033, MotoGP 09/10 och Yakuza 3 med mera. Vi försöker sätta fingret på vad ett äventyrsspel egentligen är i veckans tema och i veckans retro dyker det upp ett mycket bekant spel upp med mera.

#054 – PowerCast 2010-03-19: It’s a long way to Tipperary
Efter en omtumlande start på dagen försöker Daniel Green och Andreas Rikk hålla ställningarna medans resten av PowerGamers crew är ute på andra uppdrag. Vi diskuterar Silent Hunter 5, Yakuza 3, Avalon Code, MotoGP 09/10, Splinter Cell Conviction, Alan Wake, Gears of War 3 och Dragon Age 2? med mera. Precis som vanligt har vi också ett spännande tema och ett intressant retroinslag och så läser vi ju självklart upp lyssnarnas frågor. Så håll i dig för nu kör vi!

#053 – PowerCast 2010-03-12: Half speed ahead!
I dagens avsnitt pratar vi om Silent Hunter 5 och Ubisofts beryktade DRM-skydd, Rise of Prussia och lite mer Final Fantasy XIII. Veckans tema är simulator och veckans retro är Sim Farm, kan det bli bättre? Resten av avsnittet består till största del av GDC och de nyheter som dykt upp där, fast mest om Playstation Move och lite om OnLive.

#052 – PowerCast 2010-03-05: Oskulden
Vi snackar om God of War III, Final Fantasy XIII, Activision och Infinity Ward, samt Sonys lilla blunder med Playstation 3. Vi läser upp lyssnarnas frågor LIVE i podcasten och redogör de senaste tävlingsvinnarna med mera. Som vanligt är det fredag och som vanligt så är det dags att lyssna på PowerCast.

#051 – PowerCast 2010-02-26: Heavy Snow
PowerCast handlar om tv-spel och i dagens avsnitt finns det gott om just tv-spel, vi pratar bland annat om Alien vs Predator, Achtung Panzer, Astonishia Story, Civilization IV, Amnesia The Dark Descent och lite Final Fantasy XIII med mera. Det är ett sprängfyllt avsnitt med lyssnarfrågor, tävlingar och veckans tema är skräckspel. Kan det bli mer spännande? Nä, jag skulle inte tro det.

#050 – PowerCast 2010-02-19: Oh no, it’s a phonograph!
Jeff Daniels fyller 55 år, grattis! Förutom fira en gammal klassisk komiker så snackar vi även om Yakuza 3 och Daniel är inte imponerad än sålänge, däremot känner han helt annorlunda för Napoleon: Total War. Vi pratar även om Command and Conquer (originalet), fylla, fest och Alien vs Predator. Veckans tema är vinterspel och självklart erbjuder vi som alltid en ny tävling, med fina priser.

#049 – PowerCast 2010-02-12: Boats n’ hoes
Efter en mental härdsmälta diskuterar vi bland annat Alien vs. Predator, Heavy Rain, Desert Strike, Sonic and SEGA All star racing, The Sims 3 och Forza Motorsport 3 med mera. Veckan retrotema är Super Mario Bros där vi har livliga diskussioner kring dessa underbara titlar. Självklart läser vi även upp förra veckans tävlingsvinnare, användarnas e-post samt presenterar en ny spännande tävling.

#048 – PowerCast 2010-02-05: Global Warming? It’s cold as hell
I veckans avsnitt av PowerCast snackar vi bland annat om Endless Ocean 2, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat, Dante’s Inferno och Fallout: New Vegas med mera. Vi går också igenom veckans tema, veckans retro, vi besvarar lyssnarnas e-post och har ännu en spännande tävling. Så lägg ölen på kylning och dra ner PowerCast för nu börjar helgen.

#047 – PowerCast 2010-01-29: Reincarnation, eller vi gör en Jesus!
PowerCast är äntligen tillbaks med ett sprängfyllt avsnitt med en hel del nya inslag. I dagens avsnitt diskuterar vi det bästa från 2009, förväntningarna inför 2010 vi snackar också en hel del om Mass Effect 2, Army of Two: The 40th Day och mycket, mycket mer. Självklart inleder vi denna återkomst med en spännande tävling också.

Om du vill ha tillgång till ännu fler avsnitt så går du bara till vår podcastsida, där hittar du alla avsnitt vi någonsin publicerat. Du vet väl att du också kan prenumerera på PowerCast via iTunes eller vårt egna RSS-feed.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord