Pokémon Go fortsätter att tappa spelare

Pokémon Go har tappat 15 miljoner dagliga spelare på bara några dagar, är hypen över?

Pokémon Go fortsätter att tappa spelare

Enligt nya rapporter har spelare börjat lämna Pokémon Go och detta i relativt hög fart, från 45 till 30 miljoner spelare senaste månaden och frågan många ställer sig är om hypen för Pokémon Go håller på försvinna.

pokemongo-statistik

Pokémon Go har laddats ner totalt 75 miljoner gånger på drygt två veckor så ingen tvekan om att det är den största mobilspels lanseringen, men hur många spelare kommer finnas kvar till hösten?

Tror du en större uppdatering kan rädda spelet?

 

10 Kommentarer

 1. Profilbild på snyggjonas

  folk har väl ledsnat på att bara hitta drowzees och pidgey-grind. Pvp mellan vänner hade dock kunnat vara kul och lockat tillbaka mig.

 2. Profilbild på Daniel Green

  Jag har försökt hålla mig kvar, men jag orkar helt enkelt inte spela det.

 3. Profilbild på Imperial3030

  Tveksam till att en uppdatering kan rädda spelet. Är väl flera faktorer som spelar in här. De var ju först med att utnyttja AR på en sådan bred och lättillgänglig front som de gjorde, så folk ville väl helt enkelt se hur det fungerade. Sen är det väl i nuläget ganska många som har alla pokemons, vad finns det kvar att göra då? …

 4. Profilbild på Phoenix

  Jag har inte ens testat det än :p

 5. Profilbild på Avangenia

  De släppte ju en uppdatering för några veckor sedan, som i min meningen gjorde allt sämre. Hittar nästan inga roliga Pokemons längre och på ställen där det tidigare fanns lite mer ovanliga sorter finns det nu inga alls. Det var det som förtog motivationen lite för mig.

 6. Profilbild på Destructoo

  Är det inte ett jävla under att det blev så stort som det blev ändå?

 7. Profilbild på IvanSpoljaric

  Känns lite orättvist att folk i ”större” städer har betydligt mer att göra än dom som bor i ett mindre samhälle. Slutade spela redan första veckan, bättre lägga energin på Powergamer 😛

 8. Profilbild på Megaman18

  15 miljoner är ju inte lite spelare heller, shit!

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord