Plantronics lanserar nya RIG-produkter

Första trådlösa headsetet för konsolspel med 24-timmars batteritid.

Plantronics lanserar nya RIG-produkter

Under årets E3-mässa passade Plantronics på att lansera en helt ny kollektion med RIG-headsets för Xbox One och Playstation 4. Det senaste tillskottet är RIG 800-serien som är det första trådlösa headsetet för konsolspel med 24-timmars batteritid. RIG 800 är en fortsättning på RIG 4VR som lanserades tidigare i år, det första headsetet framtaget dedikerat för PlayStation VR.

”På Plantronics har vi förstått att gamers vill ha redskap som gör dem till bättre spelare. RIG 800 är konstruerad för att ge bästa trådlös prestanda och speltid i kombination med hög komfort och ljudkvalitet. Som spelare själva strävar vi hela tiden efter att ta fram produkter för allas olika spelstilar och behov. Detta återspeglas i vår förlängning av RIG-utbudet, säger Gregory Morquin, ansvarig för spelprodukter på Plantronics.”

Med 24-timmars batteritid på RIG 800HS (Playstation 4) och RIG 800HX (Xbox One) kan du fokusera på spelandet utan att oroa dig för att ditt headset ska kopplas ur. Dessutom kommer dessa headset med en snabbladdningsfunktion och ett förbättrat batteri som ger dig 1.5 timmars trådlöst spelande på endast 30min laddning.

RIG 800-serien sägs dessutom vara de lättaste trådlösa headseten på marknaden och med en perfekt passform med hög komfort är de perfekta för långa spelpass. RIG 800HS och RIG 800HX kommer vara tillgängliga från och med oktober 2016 och retailpriset ryktas landa på omkring ca 1499 kr.

1 Kommentar

  1. Profilbild på Johan32

    Jag håller tummarna för att Powergamer kommer göra någon form av video och produkttest på dessa sen när det blir aktuellt? 😮

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord