Nya snygga skärmar från Philips

Företaget MMD som ligger bakom Philips datorskärmar lanserade idag två helt nya modeller, en 24- respektive 22-tummare. Den splitter nya modelserien kallas för MODA och har en elegant och stilful design kombinerat med en aluminiumgjuten fot för extra stabilitet. De nya skärmarna levereras med en tvådelad finish, svart framtil och vit baktill. Med två HDMI-ingångar och en responstid på endast två ms samt ett helt gäng med andra innovativa funktioner så passar de här skärmarna bra oavsett vilken underhållning du tänker använda dem för.

De nya modellerna 248C3 och 228C3 har mycket att ge när det kommer till ljud och bild. Med dess HDMI-ingångar klarar de av högkvalitativa bilder och ljud i en enda kabel. Skärmarna som har en HD-upplösning på 1920×1080 pixlar FULL-HD, passar utmärkt för PC, Mediaboxar, DVD-spelare eller videokameror. Praktiska kontroller på skärmen gör det enkelt att byta från widescreen till 4:3 format och med den snabba responstiden på endast 2ms, får tittaren en levande bild både vid spel och film.

Skärmarna är utrustade med vita LED-dioder som till skillnad mot LCD visar bilder direkt när de mottar signalen. Med en överlägsen färgåtervinning och bättre kontrastförhållanden blir dessa skärmar genast mycket intressanta att titta närmre på för tv-spel.

Prisbilden ser dessutom riktigt bra ut. 24-tummaren 248C3 går loss på endast 2 395 SEK och 22-tummaren 228C3 för endast 1 995 SEK.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord