Nya intressanta skärmar från AOC

Skärmspecialisten AOC utannonserade tidigare idag att man lanserat en rad nya innovativa skärmar i deras produktserie myDisplay. De två absolut senast modellerna är en 24-tums skärm myUltraSpeed, som med en uppdateringsfrekvens på hela 144 Hz riktar sig främst till gamers. Samt en 15.6-tums skärm, myConnect som har en Plug-and-Play USB-anslutning som riktigt sig till användare av minidatorer.

myUltraSpeed har som bekant utvecklats av AOC i samarbete med professionella gamers, vilket gör denna skärm perfekt för krävande applikationer som t.ex. first-person-shooters. Den är äve utrustad med state-of-the-art LED-bakgrundsbelyst TN-panel som gör att den kan leverera kompromisslösa och skarpa bilder med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, vilket i sin tur leder till att de kan fördubbla antalet bildrutor per sekund jämfört mot traditionella LCD-skärmar. Den har även ett extremt kort bildpunktsavstånd på en millisekund som bidrar till skärmens skarpa bilder. myUltraSpeed har stöd för Full-HD och levereras med VGAM, Dual-link DVI, HDCP-kompatibel HDMI och DisplayPort. Vilket gör att det knappt finns några begränsningar i vilka bildsignaler den kan ta emot.

aoc_pic01

Köper du denna skärm nu får du även med en kopia av det actionpackade spelet Shootmania, som mer än väl klarar av att på ett bra sätt demonstrera skärmens otroliga prestanda.

Den andra skärmen myConnect är till för dig som är i behov av en USB-driven skärm utan trassel. Här har AOC utvecklat en mycket mångsidig skärm, som i första hand riktar sig till användare av netbooks och minidatorer. Tack vare DisplayLink-tekniken kan användare med en enda USB 3.0-kabel koppla den här ultraslimma (0.09 tums/22.9mm) WXGA-modellen direkt till sin minidator. Styleline-skärmen får utöver en videosignal även strömförbrukningen direkt via USB-kabeln, vilket drastiskt minskar behovet av sladd-dosor och kabeltrassel på skrivbordet.
Och till sist, för att underlätta vid transport och för säker förvaring följer även ett mjukt fodral med vid köp av denna modell.

AOC erbjuder tre års garanti och utbytesservice på alla myDisplay-modellerna, som ska finnas tillgängliga i butik när läser denna nyhet.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord