Nintendo visar upp NX idag!

Nintendo har bekräftat att man kommer visa upp sin kommande konsol, Nintendo NX nu i eftermiddag.

Nintendo visar upp NX idag!

Nintendo släppte precis en liten bomb, klockan 16.00 svensk tid kommer Nintendo att släppa en video som ska visa upp Nintendo NX för första gången.

Ni kommer kunna se trailern först på Nintendos hemsida.

10 Kommentarer

 1. Profilbild på Ruincrash

  Och inte en dag för tidigt skulle jag vilja säga 😉

 2. Profilbild på Jerome

  Hoppas Nintendo släpper sin gimmicky touch-grej lite och går på någon mer stabil hårdvara som kan konkurrera med de andra två.

 3. Profilbild på Kingofvideogames

  Det här ska bli otroligt spännande att se, undra vad de kommer ha att komma med? Känns lite som nintendo alltid är ett och ett halvt år efter i den tekniska utvecklingen.

 4. Profilbild på Napalm

  Gillar deras inlägg: ”Be among the first to discover #NX.” – som om inte hela jävla världen kommer sitta som på nålar vid utannonseringen. Haha!

 5. Profilbild på MorningStar

  Känner mig nästan 99.9% säker på att det kommer vara någon form av touch på den här konsolen. 😀

 6. Profilbild på snyggjonas

  Så taggad på NX att jag knappt kommer våga titta på trailern. Dels för det aldrig kommer leva upp till min förhoppning om en gammal hederlig nintendokonsol ala gamecube, och dels för jag är rädd att denna preview bara kommer väcka mer frågor än vad den besvarar om vad NX kommer vara för konsol.

 7. Profilbild på Nickpain

  Jag vill verkligen att det här ska bli en bra konsol, jag vill att det ska gå bra för Nintendo och jag kommer bli besviken om det åter igen endast är en upphottad Wii. Nu behöver de komma med något nytt, något revolutionerande som känns Nintendo rakt igenom.

 8. Profilbild på snyggjonas

  Upp med trailern då så vi kan börja diskutera den 😀

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord