Mass Effect: Andromeda – Multiplayer Gameplay

Mass Effect: Andromeda är bara dagar bort nu, men vi har inte fått se särskilt mycket från multiplayer-delen förrän nu.

 

5 Kommentarer

 1. Profilbild på snyggjonas

  Oj. Helt missat bollen om att detta släpps denna månad.
  Så fort jag ser en Andromeda nyhet så tänker jag lite ointresserat: ”ja ja – det där släpps väl lagom till att barnbarnen fötts”.

  • Profilbild på Daniel Green

   Det kanske de borde ha väntat till, att barnbarnen fötts. Verkar ju vara en hel del problem med det spelet, dels med en ytlig och halvtaskig story tillsammans med de oundvikligt dåliga ansiktsanimationerna. De borde nog aldrig ha lyft upp den här stenen igen är jag rädd för.

   • Profilbild på snyggjonas

    Har spelat 5-6h nu och jag tycker spelet är svårbedömt. Att jämnföra det med tidigare spel i serien ska man nog passa sig för, se det istället som en spin-off.
    Jag har roligt och storyn känns än så länge intressant. Striderna är fartfyllda och bra. Mer frihet i karaktärsutvecklingen.

    Men ja, animationerna för människor är bedrövliga, manuset är emellanåt skrattretande, UI och menyer; en katastrof.
    Jag känner mig ofta förvirrad och disorienterad, det är väldigt mycket information och saker att hålla koll på som presenteras på ett väldigt dåligt sätt. De öppna världarna gör inte saken bättre. Ett evigt scannande och samlande av resurser också som är roligt i teorin men förstör och segar ner spelupplevelsen. Man kan inte riktigt utforska fritt och fortsätta i nya territorium utan den otroliga känslan av att jag missat något.

    Men jag har 5h kvar att spela på 10h trailen, i början kändes det som att trots taffliga animationer och manus kunde bli ett köp, nu senaste timmarna är jag mer tveksam. Hoppas på att spelet ska ta fart igen så fort jag kommit av den fördömda planet jag besöker i nuläget.

   • Profilbild på Daniel Green

    Du får skriva en kortfattad rapport om dina känslor här sen när du kommit lite djupare in spelet. Jag har ju inte haft möjlighet att spela det själv än, men vad jag har förstått så är det precis som du skriver – inget som ska jämföras mot tidigare spel. Ska bli intressant att höra reaktioner när fler hunnit spela. 🙂

 2. Profilbild på snyggjonas

  Kom inte så mycket djupare innan jag nådde slutet av ”demot”. Men sista timman gav mig lite mersmak iaf. Jag såg dock Gamespots videorecension och jag tycker den summerar upp mycket av det jag själv känt, och förmodligen kommer känna om jag väljer att spela vidare.
  http://www.gamespot.com/reviews/mass-effect-andromeda-review/1900-6416638/

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord