Maraton: The Witcher 2 [EP01-19]

Följ med oss på en resa när vi sätter oss ner och spelar igenom CD Projekt’s toppenspel The Witcher 2: Assassin’s of Kings, från början till slut. Om du inte är intresserad av våra kommentarer kan du alltid använda den här videoserien som en spelguide för spelet. Ja, användningsområdena är många. Från oss till er, varsågod!

Maraton – The Witcher 2 [EP19]
Efter 19 veckor tillsammans med Geralt of Rivia, så känns det helt klart lite sentimentalt nu när vi kommit till slutet av den här resan. I det allra sista avsnittet av PowerGamer’s The Witcher 2 Maraton tar vi reda på vad som har hänt med Triss och hur alla lösa trådarna runt ”The King Slayer” hänger ihop med mera. Missa inte det!
Maraton – The Witcher 2 [EP18]
I veckans avsnitt tar vi oss an riktigt kluriga pussel samtidigt som vi hugger oss genom horder av de tuffaste soldaterna det här spelet har att bjuda på.
Maraton – The Witcher 2 [EP17]
Vart är Triss Merigold egentligen och kommer Geralt kunna häva den förtrollade dimman utanför Vergen? De här frågorna besvaras alla i veckans avsnitt av PowerGamer’s The Witcher 2 Maraton, som även bjuder på överflöd av helt grym action.
Maraton – The Witcher 2 [EP16]
Vi avverkar ännu ett avsnitt av PowerGamer.se’s The Witcher 2 Maraton. Förbered dig på ett ganska storypackat avsnitt, med en del action mot slutet.
Maraton – The Witcher 2 [EP15]
The plot thickens’ – som man så fint skulle kunna uttrycka sig. Handlingen i The Witcher 2 tar oss på vilda äventyr, i veckans avsnitt av PowerGamer’s The Witcher 2 – Maraton. Luta er tillbaka och njut!
Maraton – The Witcher 2 [EP14]
Daniel Green och Joakim Sjöberg är tappra riddare för PowerGamer.se’s räkning, som sakta men säkert arbetar sig allt djupare in i den nu mycket komplexa story som The Witcher 2 har att erbjuda.
Maraton – The Witcher 2 [EP13]
Vi är äntligen tillbaka med nya avsnitt av vårt The Witcher 2 – Maraton. Den här veckan ser vi ett riktigt actionfyllt avsnitt där även några nya storyelement avslöjas såklart. Missa inte detta första avsnitt av The Witcher 2 – Maraton för 2012.
Maraton – The Witcher 2 [EP12]
Avsnitt tolv är här och vi lyckas möjligtvis ta oss ut ur den grotta vi bevandrade oss i sist vi sågs. Kanske tar vi en promenad längs med strandkanten, vem vet? Allt är möjligt i The Witcher 2.
Maraton – The Witcher 2 [EP11]
PowerGamer.se bjuder på The Witcher 2 Maraton, ett program där vi en gång i veckan försöker komma så långt som möjligt i det här stora spelet. Självklart bjuder vi på härliga kommentarer allt eftersom vi arbetar oss allt djupare in i Geralts spännande äventyr.
Maraton – The Witcher 2 [EP10]
Precis som vanligt varje torsdagkväll bjuder PowerGamer.se på ännu ett avsnitt av vårt The Witcher 2 Maraton och i veckans avsnitt utlovas ett mycket actionpackat äventyr.
Maraton – The Witcher 2 [EP09]
Veckans avsnitt av vårt spelmaraton här på PowerGamer.se bjuder på spektakulär drama när vi rundar av det första kapitlet i Geralts actionfyllda resa genom Temeria.
Maraton – The Witcher 2 [EP08]
Vi fortsätter arbeta oss genom huvudkampanjen i The Witcher 2 och ser vad Temeria mer har att erbjuda Geralt of Rivia i veckans avsnitt av PowerGamer.se’s Maraton av det här feta rollspelet.
Maraton – The Witcher 2 [EP07]
Här kommer något som inte alls har med Gamex att göra, nämligen del 7 av vårt The Witcher 2 Maraton. Vi bjuder på strax över 50minuters intensiv och förhoppningsvis rolig underhållning. Se den bara, vi vet att du vill.
Maraton – The Witcher 2 [EP06]
I veckans avsnitt tar vi oss an muterade monster på löpande band, vi hittar en viktig komponent som behövs när vi ska döda det stora vattenmonster som terroriserar byn och vi köper oss äntligen ett nytt svärd.
Maraton – The Witcher 2 [EP05]
Som vanligt varje torsdagkväll arbetar vi oss allt djupare in i The Witcher 2 i vårt såkallade spelmaraton. I veckans avsnitt hittar vi kaxiga kommentarer och actionpackade strider, vi passar även på att fylla i storyn lite mer. För de som är intresserade av den biten.
Maraton – The Witcher 2 [EP04]
Vi arbetar oss allt djupare in i storyn på The Witcher 2. Ett avsnitt med riktigt mycket action, tjötiga kommentarer och en riktig >>cliffhanger!!!<< Mot slutet av videon. MISSA INTE!
Maraton – The Witcher 2 [EP03]
Den här gången är det dags för Daniel Green och Joakim Sjöberg att avancera i den imponerande världen i The Witcher 2. Ja, det blir action! Ja, det blir betydligt längre avsnitt än vad vi är vana att se. Samt en jävla massa tjöt, såklart!
Maraton – The Witcher 2 [EP02]
Efter en del tekniskt strul så fortsätter vi vårt The Witcher 2 maraton, fortfarande ett ganska kort med actionfyllt avsnitt. Det här blir en test inför kommande delar, med lite lägre videokvalitet än tidigare hoppas vi fortsättningsvis kunna lägga upp betydligt längre avsnitt. Ge oss feedback, funkar kvaliten eller ska det vara bättre?
Maraton – The Witcher 2 [EP01]
Daniel Green och Andreas Rikk påbörjar något riktigt idiotiskt då de har fått för sig att de ska spela igenom The Witcher 2 från början till slut. Självklart bjuder vi in PowerGamers läsare till den här galenskapen! Missa inte det allra första inledande avsnittet i PowerGamers The Witcher 2 – Maraton.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord