Logitech lanserar trådlös gitarr och trummor för PS3

Logitech har en lösning för dig som verkligen vill känna dig som en riktig rockstjärna. De kommer lansera en helt ny trådlös gitarr och ett trådlöst trummset, fast endast för PlayStation 3. Iallafall än så länge.

Pressmeddelande:

För att du verkligen ska kunna känna dig som en riktig rockstjärna har Logitech lanserat en trådlös gitarr och trumset för den prisbelönade spelserien Guitar Hero®. Produkterna är licensierade av Activision Publishing, företaget bakom Guitar Hero. Logitech® Wireless Guitar Controller för PLAYSTATION®3 är en exklusiv gitarrkontroll med delar av riktigt trä och greppband av metall som ger känslan av att vara en riktig gitarr. Logitech® Wireless Drum Controller för PLAYSTATION®3 ger en genuin känsla och gör det lättare att ta poäng genom de nedsänkta trumkanterna då du undviker onödiga kantslag.

Det finns ingen bättre känsla än att vara killen med de bästa instrumenten när du kommer till dina vänner för att spela Guitar Hero. Vi utvecklade trum- och gitarrkontrollen för att ge spelare det där lilla extra som får dem att känna sig som en rockstjärna, säger Ib Trolle, försäljningschef på Logitech.

Wireless Drum Controller
Logitech Wireless Drum Controller har tre fullt justerbara trummor och två cymbaler. Varje del kan placeras precis som du vill ha den vilket hjälper dig att spela snabbare och bättre. Trumsetet ger en unik spelupplevelse, de responsiva kontrollerna ger en livlig känsla som inte distraherar dig från musiken och är utvecklade för att dra nytta av alla de senaste funktionerna i Guitar Hero.

Men Logitech har inte bara replikerat vanliga trummor. För att du verkligen ska kunna ge allt du kan har bastrumman en yta i rostfritt stål och en justerbar fjäder vilket ger en verklig känsla samtidigt som det gör trumsetet hållbart. Trumsetet går snabbt att sätta upp och kan packas ihop till ett portabelt kit på bara några sekunder (du behöver inga roadies). Med två AA batterier kan du spela i upp till 50 timmar.

Wireless Guitar Controller
För att göra spelkänslan ännu verkligare har Logitech utgått från en klassisk design på elgitarrer, en design som föredras av många av världens ledande gitarrister. Dessutom är alla tryckknappar på gitarren utrustade med Logitechs speciella ”rubber dome”-teknologi för att minska ljudet som uppstår när man trycker på dem. Det är samma teknik Logitech använder sig av på sina prisbelönade tangentbord för att hålla ljudnivån nere utan att tappa i känsla. Gitarren har också en speciell slider på halsen som du kan tjäna poäng på utan att strumma vilket möjliggör helt nya rörelser och ljud.

Logitech Wireless Guitar Controller låter dig spela på ett avstånd upp till nio meter från konsolen och du kommer att se bra ut när du spelar. Logitech Wireless Guitar Controller har en klassisk svart design och det medföljande plektrumskyddet är även det svart.

Pris och tillgänglighet
Logitech Wireless Guitar Controller till PLAYSTATION 3 och PlayStation® 2 kommer att finnas tillgänglig i Sverige från september till ett rekommenderat pris på 2290 kronor inklusive moms. Logitech Wireless Drum Controller kommer att finnas tillgänglig i Sverige från augusti till ett rekommenderat pris på 2290 kronor inklusive moms.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord