Lenovo lanserar nya Android-plattor

Lenovo meddelade så sent som i måndag att de lanserar en helt ny rad Android-surfplattor med konfigurationer och formfaktorer som passar användare som är ute efter ultraportabla surfplattor utan att tumma på multimediafunktionerna.

Produktserien börjar med två helt nya surfplattor i A-serien. Dessa inkluderar två 7-tums surfplattor; A1000 och A3000. Båda är designade för optimal mobilitet, samtidigt som de levererar rent prestandamässigt. A1000 är en instegsmodell medans A3000 bjuder på quad-core processorer och är designad för optimal prestanda, oavsett om det är för gaming eller slösurfande på nätet. Tillsammans med dessa två modeller meddelar de även att de släpper en helt ny 10-tums surfplatt; S6000, som bjuder på utökade I/O-alternativ och då en större skärm samtidigt som enheten i sig känns väldigt slimmad och elegant.

De nya surfplattorna ger användare unika uppkopplingsmöjligheter och kommer finnas på marknaden från och med april 2013. I Europa blir plattorna tillgängliga för köp från och med juni och framåt. Ett datum för lansering i Sverige, samt lokala priser har ej ännu fastställts, men Lenovo meddelar att priserna kommer variera från 129-299 EUR beroende på modell och specifikation.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord