The Legend of Zelda: Breath of the Wild har gått guld!

Det blir inga förseningar, Zelda kommer den 3:e mars precis som utlovat.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild har gått guld!

Inga förseningar för The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Nintendo har precis bekräftat att spelet har gått guld vilket innebär att det inte blir några förseningar och att vi kan förvänta oss att det släpps precis som planerat den 3:e mars.

Vi har en hel del att se fram emot känns det som, bilden nedan kan ni se en liten jämförelse över hur stor världen i The Legend of Zelda: Breath of the Wild egentligen är.

zelda-worldsize

3 Kommentarer

 1. Profilbild på Pikaboo

  Ok, så Zelda har gått iväg till tryckeriet. Men det har väl fortfarande hänt att redan tryckta spel försenats, även fast det är väldigt ovanligt så är det ingen garanti. Tycker uttrycket ”gått guld” missbrukas lite här.

  Ordet i sig kommer ju från tryckeribranschen, där det innebär att printerkorrekturen har fått ett OK och får tryckas och spelbranschen har valt att använda det i liknande sammanhang. Fast när de skickat den senaste versionen av en kod till tryckeriet. Men att det är lika med en garanterad release håller jag inte med om. Sen tror jag ju inte att Zelda kommer bli försenat, men det har ju inget med guldstatusen att göra. 🙂

  • Profilbild på IvanSpoljaric

   Jo det har hänt, men då är det tryckeriet som oftast krånglat till det eller fått för lite tid.
   Nu har dem lite mindre än en månad på sig att trycka spelet där dem förmodligen inte behöver göra allt för många Wii U -versioner med tanke på antalet sålda konsoler.

 2. Profilbild på Slasher

  Det är väl ganska ovanligt ändå att spel som gått iväg till tryckeriet har blivit försenat? :p

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord