Gamescom 2016 Schema och annat…

Gamescom 2016 är bara timmar bort och vi har samlat ihop länkar till några av livesändningarna men även lite annat gott vi kan ha att se fram emot.

Gamescom 2016 Schema och annat…

Gamescom 2016 drar äntligen igång och vi har en del att se fram emot som vi kommer täcka upp här på Powergamer.

Men vi har även två presskonferenser att se fram emot där vi hos ena (EA) vet vad vi ska få se i stort sett, medan den andra presskonferensen (Blizzard) vet vi som vanligt nästan ingenting och ska bli intressant och se vad för överraskningar man har med sig.

Tråkigt nog så kommer varken Sony eller Microsoft att ha några större nyheter att visa oss men dom kommer finnas på plats.

Blizzard Gamescom 2016

Blizzcon är bara några månader bort men det hindrar dom inte från att dyka upp på Gamescom och ha med sig lite nyheter, men exakt vad det är vi ska få se vet vi inte men har ryktats om Starcraft HD samt en animerad kortfilm om Overwatch karaktären Bastion.

Men förhoppningarna är enorma om att vi ska få se något nytt till Diablo 3, nyheter till Overwatch eller en helt ny överraskning.

Konferensen drar igång 18.30 svensk tid och kan följas här.

EA Gamescom 2016

Vi vet redan det mesta som EA har att lansera i år såsom FIFA 17, NHL 17, Titanfall 2 och kanske störst fokus på Battlefield 1. Men EA väljer ändå att hålla i en presskonferens och kanske får vi se och höra mer om några av dom kommande spelen för 2017.

Konferensen drar igång 19.30 och kan följas här.

Annat…

Men förutom dessa två större presskonferenser kommer även Bungie att hålla i ett live event den 16 augusti klockan 19.00 svensk tid där vi ska få se och höra lite mer om den kommande expansionen Rise of Iron till Destiny.

Är Ubisoft kommer finnas på plats men dom kommer mer erbjuda möjligheten att testa på demos för South Park: The Fractured But Whole, Tom Clancy’s Ghost Recon, Watch Dogs 2 samt deras kommande två VR-spel Star Trek: Bridge Crew och Eagle Flight.

Men detta är bara en liten bråkdel av det som kommer visas upp på Gamescom, men ovan är det som vi kan följa online om vi inte har möjligheten att vara på plats.

2 Kommentarer

  1. Profilbild på Kingofvideogames

    Sänder inte Powergamer något i år?

  2. Profilbild på Thatguy

    Ni har ju glömt att nämna det största spelet av dem alla som kommer vara på plats; Farming Simulator 17 😀

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord