Game of the Year Awards 2011

2011, likt 2010 har varit ett år som präglats av uppföljare och återseenden av kända varumärken. Den största skillnaden vi har märkt från tidigare år är att kvaliten på många spel under året varit bland det bästa vi sett hittills, då många utvecklare i de allra flesta kategorierna har gjort sitt yttersta för att leverera riktigt hög kvalitet på sina produkter. På PowerGamer.se har redaktionen under de senaste månaderna slagits om vilka spel som ska nomineras och vi har haft interna omröstningar för att hitta en vinnare i varje kategori. Men det är inte enbart våra röster som spelar roll, utan även din röst som användare här på PowerGamer.se. Nu kan du rösta på exakt samma nomineringar till årets spel 2011 som vi har gjort.

Vilka spel var det som stod ut egentligen? Vad blev årets inköpslista bland de respektive konsolerna och inte minst, vad blev årets bästa spel 2011. Se våra högst personliga åsikter men glöm som sagt heller inte att göra din egen åsikt hörd angående årets spel 2011. För användarna 2011 har, precis som spelen varit helt fantastiska. Så Game of the Year Awards 2011 är inte enbart en presentation längre. Det är även en hyllning. En hyllning över våra framsteg som en etablerad spelsida och en hyllning till alla våra läsare som gjort det hela möjligt. Så luta dig tillbaka, tänd ett ljus, klicka på en kategori och minns. Minns det gångna året 2011 i all dess prakt, för snart är det slut och 2012 står utanför dörren.

Game of the Year Awards 2011 är vår presentation av de absolut bästa spelen under det gångna året. Hela redaktionen har samlats och tillsammans utsett något av den finaste titel ett spel kan få inom givna kategorier. Som vinnare av Game of the Year Awards kan ett spel stoltsera med värdighet som borde representeras i varje spelhylla.

Vilket anser du borde vinna Årets spel av nedansstående nomineringar? Var med och rösta fram användarnas bästa spel 2011.

[poll id=36]

(Omröstningen pågår fram till och med den 31:e December 2011 och vinnarna presenteras den 2:e Januari 2012, här på PowerGamer.se)

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord