Officiell diskussionstråd för E3 2016

Startsidan Forum Diskutera Spel Officiell diskussionstråd för E3 2016

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 24 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #82658
  Profilbild på Daniel GreenDaniel Green
  Keymaster

  Den här tråden är skapad för att vi ska kunna samla alla diskussioner kring allt spännande som sker på E3-mässan. Kort och gott, så fort en presskonferens är avverkad är det bara att hoppa in här och börja ventilera om vad vi såg, vad vi saknade, varför gjorde de si och så osv. Allt är tillåtet. Mycket nöje! 🙂

  #83806
  Profilbild på IvanSpoljaricIvanSpoljaric
  Deltagare

  Äntligen E3, frågan är egentligen vad man har eller ska se fram emot?
  Finns lite för mycket känns det som…

  #83807
  Profilbild på IvanSpoljaricIvanSpoljaric
  Deltagare

  Evil Within 2 vore inte helt fel 🙂

  #83833
  Profilbild på Daniel GreenDaniel Green
  Keymaster

  Den stora frågan är om vi kommer få se Gameplay från Farming Simulator 17 ??? 😮

  #83880
  Profilbild på TompaTompa
  Deltagare

  Lol på Farming

  #84206
  Profilbild på IvanSpoljaricIvanSpoljaric
  Deltagare

  Svåraste frågan man och som man ställer är, vilket spel ser DU mest fram emot på E3 i år?

  #84211
  Profilbild på MrAnderssonMrAndersson
  Deltagare

  Hmmm, det äro en svår fråga såklart. Men det jag ser allra mest fram emot är nog de spelen som ännu inte utannonserats. Jag vill veta vad som ligger i pipelinen för kommande år, det är det som är det fina med E3 tycker jag. 🙂

  #84219
  Profilbild på snyggjonassnyggjonas
  Deltagare

  Har nog inga förväntningar alls på detta års E3. Ville se Nintendo NX men det tycks det ju inte bli något av. Prey 2 kan bli intressant om det skulle återupplivas men tvivlar på att det blir lika fett som den där trailer vi såg 2011, om det nu ens utvecklas alls.
  Beyond good and evil 2 är man ju alltid taggad på att få se mer av. Det nya Red Dead Redemption är man ju ofrånkomligt pepp på även om jag inte riktigt kan se vad som skulle tillföras till spelet mer än det gamla vanliga: bättre grafik och större karta *gäsp*. Hade nog blivit lika glad åt en steam-release för förra spelet, gärna med lite upphottade texturer.

  Slutligen hoppas jag innerligen på att Peter Molyneux kommer dit och bara river av en sån där klassiskt överhajpad Peter Molyneux-utannonsering av något nytt VR-spel han jobbat på sen innan han föddes och som kommer förändra hela vår världsbild om vad vi anser är verkligt. Spelet ska liksom använda sig av teknik som får människor på NASA och Cern att blekna och börja ifrågasätta sin egen verksamhet.

  #84579
  Profilbild på Jens StrandbergJens Strandberg
  Deltagare

  Såååå, sonys presskonferens var lite skum i år.

  #84580
  Profilbild på FoxgrinderFoxgrinder
  Deltagare

  Det är väl inte så konstigt att den var skum egentligen. Svårt att leva upp till fjolårets mässa när de hade spel efter spel efter spel. Nu var det några få kända titlar, sen några titlar som släpps någon gång i framtiden. Bah, trist som faan var det. Till och med Ubisoft var roligare i år.

  #84581
  Profilbild på MentooosMentooos
  Deltagare

  Ja, utöver God of War var det allt lite magert utbud i år, sparsmakat skulle jag vilja påstå. The Last Guardian, är det ens någon som bryr sig om det längre? 😉 Fanns inget där som direkt tilltalade mig överhuvudtaget och det som visades var titlar som det känns man sett förr. Zombie-spelet var intressant i 2 sek, men det kändes så otroligt torrt när de visade gameplay sen.

  #84582
  Profilbild på Megaman18Megaman18
  Deltagare

  @Foxgrinder Hahaha, klart Ubisoft var bra, de utannonserade just trots allt mässan första NintendoNX spel

  #84591
  Profilbild på PikabooPikaboo
  Deltagare

  Tyckte det var en hel del bra spel, men det var ju inget jag fick ngn direkt wow-känsla av. Allt var ju nästan bara trailers och Kojimas spel är ju inte ens ett spel utan endast en spelmotordemo, det är säkert minst 5 år bort. Horizon verkade coolt och Gow var ju en crowdpleaser men annars vet jag inte.

  #84673
  Profilbild på snyggjonassnyggjonas
  Deltagare

  Bara jag som blev taggad på Spiderman eller?
  Annars håller jag med om att SONYS presskonferens hade en blek eftersmak. När spelen presenterades var jag rätt taggad men nu i efterhand kan jag inte riktigt komma på något jag är speciellt sugen på.

  GoW såklart roligt att se men tyckte demot som visades upp var riktigt tråkigt. Gillar att GoW varit så arkadiskt i sitt gameplay: tydliga banor, högt tempo, mycket juice med stora combos. Nu verkar det bli mer öppen värld och utforskande (tracking-skill, vafan är det liksom? Jag vill ha en lungmosar-skill).

  #84713
  Profilbild på MonkeykingMonkeyking
  Deltagare

  Jag blev otroligt besviken på Sony i år, speciellt efter den kavalkaden de hade förra året. De visade en del spel, varav några såg lite intressanta ut. Där GoW nog var det mest intressanta av dem alla. Resten var trailers och demos och teknikdemos på spel som kommer i framtiden, eller kanske kommer i framtiden ska man väl säga. Vart var No Man’s Sky t.ex. och resten av alla spel som vi faktiskt kommer kunna spela? Nä, jag tycker Sony ska gå hem och skämmas lite faktiskt? Trodde faktiskt inte att de skulle ha så stort självförtroende från föregående år att de helt kunde strunta i att prestera i år. Även fast de leder i rena försäljningssiffror så kan de ju för faan inte tappa fokus nu, det kan vända otroligt fort. Vi har sett det flera ggr förr. Nu ska jag kolla om jag kan trösta mig lite med REdemot, men vet inte ens om det kan rädda mitt förtroende för dem nu.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 24 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Glömt ditt lösenord