Nintendo Switch

Startsidan Forum Diskutera Hårdvara & teknik Nintendo Switch

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #88386
  Profilbild på snyggjonassnyggjonas
  Deltagare

  #88398
  Profilbild på Daniel GreenDaniel Green
  Keymaster

  Jag satt precis och funderade på alla de där olika delarna, jag antar att de kommer ingå i någon form av Bundle. Men också, att man kommer kunna köpa allt löst i någon form. Vad är ens basenheten i det hela, finns det någon? Jag känner mig förvirrad i nuläget. Tror jag får kolla videon en gång till innan det är dags för sängen sen. 🙂

  #88409
  Profilbild på snyggjonassnyggjonas
  Deltagare

  Mm, eller pro-kontrollen kanske säljs separat. Men skönt att slippa se någon värre gimmick än att den är portabel. Inget viftande med nunchucks eller dubbla skärmar. Hoppas bara att den lilla maskinen pallar att driva lite tyngre spel. Som jag fattat det är det ju bara en tablet med löstagbara styrspakar och en dockstation för den som vill streama till tv.

  #88437
  Profilbild på StewieStewie
  Deltagare

  Om jag känner Nintendo korrekt så kommer de nog strategiskt lägga sig under de andra tillverkarna när det kommer till konsumentpriserna på de olika delarna, annars har jag svårt att tro att det kommer vara speciellt konkurrenskraftigt. Det jobbiga men även det roliga är att det blir så många olika delar (om man vill, som jag förstår det)… Du behöver inte ha allt, utan det räcker med tableten tror jag.

  #88452
  Profilbild på snyggjonassnyggjonas
  Deltagare

  Mm. Tror denna kan sälja bra om de lyckas marknadsföra det rätt och till ett hyggligt pris. Funkar den som den visas i trailern måste den vara kanon för barnfamiler. Går konsolen enkelt att koppla ihop med en strömkabel och hdmi sladd är den ju kingen att ta med på fester också (så man kan spela på storskärm utan dockningsstationen).
  Den saknar väl dock den där glättiga och nyskapande som wii hade för att den ska kunna sälja i samma utsträckning, men bättre än wiiu får man iaf hoppas på 🙂

  #88472
  Profilbild på Peter VallstenPeter Vallsten
  Deltagare

  Jag är riktigt positivt överraskad av Nintendo Switch! Har förhandsbokat min redan, får dock se om ekonomin och intresset håller i mars när den kommer!
  Kommer bli lite smått irriterad om det inte går att använda WiiU Pro controller till konsollen då jag nyligen har införskaffat 4 stycken!
  Lär inte bli någon bakåtkompabilitet iallafall vilket är lite synd

  #88618
  Profilbild på PikabooPikaboo
  Deltagare

  Nä, att det inte är någon bakåtkompatibilitet är ju bekräftat att det inte blir nu. Vilket är jättesynd. Tråkigt att börja på en ny kula med alla spel, förhoppningsvis kommer de ha någon motsvarighet till virtualconsole kvar så man kan få äldre spel den vägen.

  #91093
  Profilbild på JrgenJrgen
  Deltagare

  Har de öppnat för fler förbokningar än, någon som vet?

  #91106
  Profilbild på DestructooDestructoo
  Deltagare

  Som diskuterats tidigare så är ju Nintendo lite halvtaskiga på att lansera nya produkter, så om de är slutsålda i din favoritbutik så kommer det säkerligen vara det ett bra tag till. :p

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Glömt ditt lösenord