Cattle and Crops

Startsidan Forum Diskutera Spel Cattle and Crops

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #87794
  Profilbild på Daniel GreenDaniel Green
  Keymaster

  Farmingspelet som många inte trodde existerade på riktigt har nu mer eller mindre officiellt utannonserats via deras officiella Kickstartersida, gå in där och stöd projektet idag. Om det är någon farmingsimulator därute som ens har en chans mot Farming Simulator 17 så tror jag att det är det här. Vad tror du?

  #87795
  Profilbild på MrAnderssonMrAndersson
  Deltagare

  Kollade precis på videon och det ser som sagt mycket lovande ut. Just hur de lyckats få till den dynamiska terrängen redan i ett sådant här tidigt stadium är ju minst sagt ganska imponerande. Kommer följa utvecklingen av detta med stort intresse! 🙂

  #87796
  Profilbild på FarmBoy234FarmBoy234
  Deltagare

  Oj, jag såg precis på kickstarter sidan att de har lagt upp lite av de maskiner vi kan förvänta oss i spelet också. Trevligt! 🙂

  #87801
  Profilbild på RobbanRobban
  Deltagare

  Min största oro för det här spelet i nuläget är att de går ut för hårt, med för många funktioner. De är, som jag förstår det, ett ganska litet team. Man vill ju inte att de ska fastna i early access-träsket i flera år utan att det faktiskt ska komma ut en färdig produkt i slutändan.

  #87812
  Profilbild på Megaman18Megaman18
  Deltagare

  OJ, de har redan kommit upp i €19,459 av €75,000 på några timmar. Tror ni att de lyckas nå sitt mål?

  #87814
  Profilbild på Johan32Johan32
  Deltagare

  För att främja diskussionen här så tar jag och postar det jag skrev i kommentarerna till senaste videon. Så minskar även risken för att min lilla punkt försvinner sen när videon trillar ner under sidbrytningen. 🙂

  ”Inte nog med att de bjuder på dynamisk terräng, det ser även ut som de bjuder på olika nivåer av det. Lägg märke till traktorernas däck och de olika underlagen de kör på i videon. Det här kan vara önsketänkande, men det ser faktiskt ut som att däcken sjunker ner olika djupt beroende på vilken typ av underlag det är.”

  Någon mer som uppmärksammat detta?

  #87839
  Profilbild på FarmBoy234FarmBoy234
  Deltagare

  Nu är deras kickstarter redan uppe i 90k euro …så då kommer vi förhoppningsvis se ett spel någon gång under nästa år 😀

  #87938
  Profilbild på RavioliRavioli
  Deltagare

  Sist jag kollad var det i början av den här veckan uppe i över 100k !! 😮

  #88126
  Profilbild på Johan32Johan32
  Deltagare

  Nu är de över 128.000 endast på Kickstarter, men såg att de även dragit igång en egen insamling via Paypal på deras egna hemsida nu. Så det känns som om de snart borde ha de resurser de behöver för att kunna färdigställa spelet.

  #89161
  Profilbild på TompaTompa
  Deltagare

  Cattle and Crops ser väldigt lovande ut, såg dessutom att det fått Green Light på Steam också. Så vill man verkligen komma igång och börja spela den ofärdiga versionen i början av nästa år så kan man nog få tillgång till det via Steam inom kort. Om man nu missade deras kampanj på Kickstarter.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Glömt ditt lösenord