Svar till: Officiell diskussionstråd för E3 2016

Startsidan Forum Diskutera Spel Officiell diskussionstråd för E3 2016 Svar till: Officiell diskussionstråd för E3 2016

#84219
Profilbild på snyggjonassnyggjonas
Deltagare

Har nog inga förväntningar alls på detta års E3. Ville se Nintendo NX men det tycks det ju inte bli något av. Prey 2 kan bli intressant om det skulle återupplivas men tvivlar på att det blir lika fett som den där trailer vi såg 2011, om det nu ens utvecklas alls.
Beyond good and evil 2 är man ju alltid taggad på att få se mer av. Det nya Red Dead Redemption är man ju ofrånkomligt pepp på även om jag inte riktigt kan se vad som skulle tillföras till spelet mer än det gamla vanliga: bättre grafik och större karta *gäsp*. Hade nog blivit lika glad åt en steam-release för förra spelet, gärna med lite upphottade texturer.

Slutligen hoppas jag innerligen på att Peter Molyneux kommer dit och bara river av en sån där klassiskt överhajpad Peter Molyneux-utannonsering av något nytt VR-spel han jobbat på sen innan han föddes och som kommer förändra hela vår världsbild om vad vi anser är verkligt. Spelet ska liksom använda sig av teknik som får människor på NASA och Cern att blekna och börja ifrågasätta sin egen verksamhet.

Glömt ditt lösenord