Svar till: Frågor & Feedback PowerGamer.se v3.0

Startsidan Forum Övrigt Teknisk support & feedback Frågor & Feedback PowerGamer.se v3.0 Svar till: Frågor & Feedback PowerGamer.se v3.0

#83944
Profilbild på Daniel Green
Daniel Green
Forumledare

@snyggjonas: Jo, du bör ha fått en notis om du är omnämnd, eller om någon besvarat/kommenterar något du har skrivit. Kan du gå in på din profil och kolla under ”Notiser” där och sen meddela mig om du hittar något där? Den lilla bubblan uppe vid ditt namn i sidhuvudet, verkar i nuläget kämpa emot vårt cache-system lite. Men det har mest troligt med cachen att göra, att du inte sett notisen.

Anledningen till att vi delat upp ”Alla uppdateringar” från nyhetsflödet på förstasidan är för att sidan skulle bli för lång. På förstasidan syns de 16 senaste inläggen, medan man under ”Alla uppdateringar” kan se ALLT, även längre tillbaka i tiden. Det vi eventuellt skulle kunna göra är att lägga till en knapp (Ladda fler…), eller något i den stilen, om man vill ha allt på förstasidan istället?

Noterar strulet med omslagsbild och iPhone, det fungerade sist när jag pillade med det, men ska ta en koll på det och se vad som hänt.

Tack för feedbacken! 🙂

Glömt ditt lösenord