Svar till: Frågor & Feedback PowerGamer.se v3.0

Startsidan Forum Övrigt Teknisk support & feedback Frågor & Feedback PowerGamer.se v3.0 Svar till: Frågor & Feedback PowerGamer.se v3.0

#83940
Profilbild på snyggjonas
snyggjonas
Deltagare

Såg att Daniel hade svarat på en av mina kommentarer i nyhetsflödet, jag fick dock ingen notis/meddelande om detta. Är det något en får ställa in själv eller finns den funktionen kanske inte än? Hade varit bra inför framtida uppdatering iaf 🙂
På tal om kommentarer i nyhetsflödet så uppskattar jag att ni lagt till ”Alla uppdateringar” så det går att bläddra bakåt och se vad man missat under dagen. Stor plus att det äntligen visar hur många som kommenterat en nyhet också.
Hade dock gärna sett att även denna information visades också på framsidans nyhetsflöde. Länken som tar en till ”Alla uppdateringar” känns dock väldigt onödig, varför kan inte allt det visas direkt på första sidan istället?

Hade förresten problem när jag skulle ladda hem omslagsbild till min profil via min iPhone, jag kunde inte välj att beskära bilden som jag laddade upp. För profilbild gick det dock väldigt smidigt.

Glömt ditt lösenord