Fnatic släpper två nya gamingnyheter

Fnatic fortsätter att släppa ny hårdvara och denna gången en ny mus och deras första headset.

Fnatic släpper två nya gamingnyheter

Fnatic som annars är kända för sina e-sportslag jobbar även på att släppa hårdvara såsom möss, tangentbord och nu headset.

Denna gång handlar det om en ny gamingmus som heter Clutch G1 som är en plug and play-mus vilket alltså betyder att man inte måste installera en massa mjukvara och pilla med inställningar, men möjligheten finns om man ändå vill det.

clutch-1

Sensorn som sitter i Clutch G1 är framtagen med hjälp av esport-proffs och skall passa till mer än bara FPS-spel. Clutch G1 har sammanlagt sju knappar samt RBG-belysning som kan lysa i olika mönster.

Clutch G1 kommer att kosta 599 kr och börja skeppas slutet på november.

Duel TMA-2 är Fnatics första hörlurar och dessa har tagits fram tillsammans med danska AIAIAI som är kända att skapa hörlurar med bra ljudkvalitet.

Duel TMA-2 har en design som är anpassade för gaming men även för att kunna ha med sig utanför sitt gaminghörn, en ganska smart lösning är att man kan välja att växla mellan ljudisolerade ”over-ear” pads eller mjuka ”on-ear” pads tillsammans med den löstagbara mikrofonen.

Designen är alltså stilren när den vill det men även tuff när det väl gäller.

duel-tma-2-inear dueltma-2-onear

Duel TMA-2 kör på 3.5 mm vilket gör att hörlurarna passar lika bra till PC som konsoler eller telefoner. Även mikrofonen kan man välja att skifta och antingen ha  en in-line mikrofon (som vi ser på headset till telefoner) eller en löstagbar mikrofon som vi är vana att se på gamingheadset.

Duel TMA-2 kostar 1990 kr och kommer också börja säljas slutet på november.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord