Flytta information från PS4 till PS4 Pro

Snart släpps Playstation 4 Pro och sitter ni på en vanlig PS4 idag vill ni nog flytta över er information och detta kan göras på fler än ett sätt.

Flytta information från PS4 till PS4 Pro

Man kanske inte är så sugen på att ladda hem alla sina spel på nytt igen till sin nya konsol och vill istället flytta över allting från PS4 till PS4 Pro och vi kommer att ge er tre olika alternativ.

1. Med nätverkskabel
Det kanske mest effektiva och lättaste sättet är att koppla en nätverkskabel mellan konsolerna för att kopiera allt innehåll, detta inkluderar då videos, sparfiler, profiler och alla spel som finns på hårddisken. Båda konsolerna måste vara igång och hur lång tid det tar beror på hur mycket information som ska flyttas över.

2. Genom molnlagring
Ett annat alternativ är via molnet som kräver att man är PS Plus-prenumerant men då är man också begränsad till 10 GB, så alla spelen kommer man få tyvärr få ladda hem på nytt. Värt att tänka på är att man endast kan ladda hem sparfiler från molnet.

3. Via hårddisk eller USB-sticka
Det sista alternativet är att flytta över allt sitt innehåll på en USB-sticka eller en hårddisk för att sedan flytta över detta till PS4 Pro och precis som första alternativet följer allt innehåll med.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord