Fler The Witcher inte helt uteslutet

Enligt CD Projekt Red skulle det vara orättvist mot fansen att inte göra fler Witcher-spel, men det är långt borta.

Fler The Witcher inte helt uteslutet

Det är ju ingen tvekan om att The Witcher 3: Wild Hunt blev en enorm succé och om vi skulle få se fler The Witcher har länge varit oklart.

Vi vet redan att CD Projekt Red jobbar på Cyberpunk 2077 som ska vara större och bättre än Witcher 3 men är fortfarande en bit bort, tidigast 2018.

Men utvecklarna verkar inte utesluta The Witcher helt och hållet och detta har bekräftats av Adam Kicinski som är Chef på CD Projekt Red i en intervju i polsk TV.

”It would be unfair to fans not to make one We have been working in this universe for more than a decade now and I do not think it’s going to be the end of it. It is still early to talk about it, but we have not forgotten this series.”

Han tycker det vore orättvist mot fansen att inte skapa några fler Witcher spel eller en fjärde del i serien. Men om detta nu skulle bli fallet så är det långt borta med tanke på att Cyberpunk 2077 tar upp all tid för denna studion i nuläget. Dock hintar Kicinski lite om att en liten grupp kan ha påbörjat med grunderna för The Witcher 4 men inget som är bekräftat.

Skulle vi vilja se ett The Witcher 4 eller är det dags att gå vidare?

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord