En ny riktigt tunn skärm från Philips

Nya Philips 245C7QJSB verkligen en elegant slimline-skärm med en sidotjocklek på endast 5.2mm

En ny riktigt tunn skärm från Philips

Teknikföretaget MMD som ligger bakom Philips dataskärmar lanserar nu sin allra tunnaste 24″ tummare i Moda-serien. Philips 245C7QJSB är den tunnaste skärmen hittills och kommer även med en supersmal skärmram, förbättrad Full HD och den allra senaste Ultra Wide-Color teknologin.

Med sin minimalistiska design är nya Philips 245C7QJSB verkligen en elegant slimline-skärm med en sidotjocklek på endast 5.2mm och med en ultrasmal ram på endast 2.5mm. Tillsammans med Ultra Wide Color-teknologin levererar skärmen dessutom en väldigt brett färgspektrum. Skärmen har IPS-paneler och stödjer Full HD-upplösning på 1920x1080p, en betraktningsvinkel på 178 grader och Flicker-Free-teknologi. Tillsammans med de smarta funktionerna SmartContrast och SmartImage blir det här skärmen det perfekta valet för underhållning i hemmet. Skärmen kommer utrustat med både HDMI och DisplayPort som stödjet dataöverföring i mycket hög hastighet.

Philips 245C7QJSB ska enligt vår information finnas tillgänglig hos återförsäljare redan nu och det rekommenderade priset ligger på 2.139 SEK.

1 Kommentar

  1. Profilbild på Bobafatso

    Läckert! 😀

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord