EA dissar E3 även i år

Förra året valde EA att ha ett eget event strax innan E3-mässan och det ser ut att bli så även i år.

EA dissar E3 även i år

Förra året valde EA att inte besöka E3-mässan utan istället köra ett eget event som de kallar för EA Play, som drog igång några dagar innan E3-mässan i Los Angeles.

EA avslöjar nu att de kommer göra samma sak även i år och alltså inte finnas på E3-mässan utan istället ha sitt egna event EA Play på Hollywood Palladium i Los Angeles. Datumen som gäller i år är 10-12 juni, vilket är bara dagar innan E3 (13-15 juni).

Vilka stora spel EA har att visa upp i år återstår att se, men mycket talar för att det kan bli året då Star Wars tar över spelmarknaden. Vi kommer nästan garanterat få höra om ett nytt FIFA, NHL och även kanske lite DLC:n till Mass Effect: Andromeda och Battlefield 1.

Svaren får vi i alla fall lagom till sommaren.

4 Kommentarer

  1. Profilbild på MrAndersson

    Det blir bara fler och fler företag som hoppar mässan känns det som. De bakom kanske borde fundera lite över båspriserna, om det nu är där skon klämmer.

  2. Profilbild på Mentooos

    Det kan ju inte vara kostnaderna som ligger bakom det här. Är ju nästintill omöjligt att ett bås på E3 är lika dyrt som att hyra en hel arena.

  3. Profilbild på DarkbeatSWE

    Är väl på ett sätt fullt förståeligt, känns ju som det kan bli ganska hysteriskt på de där mässorna. På det här sättet får de fram sitt budskap direkt till korrekt målgrupp som valt att kolla in deras event. Måste vara mycket mycket mer ekonomiskt.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord