E3 2016: Microsoft visar upp Xbox One S

Microsoft har nu presenterat en 40% mindre konsol, stöd för 4K samt mycket mer.

E3 2016: Microsoft visar upp Xbox One S

Microsoft började sin presskonferens på E3 genom att visa upp en ny konsol, en mer slimmad konsol.

Xbox One S är som vi nämnt tidigare 40 procent mindre och största nyheten som många bara älskar är den inbyggda strömadaptern som annars bara varit i vägen eller tagit onödig plats.

Xbox One S har även stöd för 4K Ultra HD Video och HDR men detta gäller endast filmer och alltså inte spel. Sitter man med ett kinect så får ni tyvärr införskaffa er en separat USB-dongel då Xbox One S saknar kinect-porten.

Även handkontrollen har fått sig ett lyft som kommer i samma färg som konsolen med ett ny mönstrad yta på baksidan för bättre grepp och till sist så har den nya handkontrollen bluetooth vilket ska göra det lättare att bland annat koppla samman den med en PC.

Det kommer finnas en Limited Edition-modell som är utrustad med 2 TB hårddisk och kostar 399 dollar, annars finns det 500 GB för 299 dollar eller 1 TB för 299 dollar och samtliga kommer börja säljas under augusti månad.

3 Kommentarer

  1. Profilbild på Tompa

    Känns som ett riktigt bra pris iallafall

  2. Profilbild på Daniel Green

    Skulle vara roligt att veta vad de menar med HDR eftersom de använder det som ett nyckelord. Jag vet vad det betyder i grafiska termer, men vad menar Microsoft med det?

  3. Profilbild på Monkeyking

    Ja, vad HDR innebär i det här sammanhanget är det ingen som vet. :p

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord