• Om E3 Expo
  • PowerGamer LIVE @ E3 2012
  • Senaste nytt
  • E3 2012 Bildarkiv
The Electronic Entertainment Expo är världens främsta mässa för dator, tv-spel och andra relaterade produkter. Bakom mässan ligger Entertainment Software Association (ESA). E3 är sommarens absolut största event där jättarna inom industrin, men även många andra mindre aktörer på marknaden presenterar det allra senaste. Självklart är PowerGamer.se med och täcker så mycket som möjligt under mässan.
PowerGamer har numera som tradition att leverera det allra senaste från mässan LIVE - direkt när vi ser något nytt och spännande så ser även du det direkt här hemma i Sverige. Vi täcker också de största presskonferenserna från Microsoft, Sony och Nintendo med flera, LIVE! I år kommer du även kunna följa våra tankar och diskussioner direkt i vårt videoflöde. Där även du som användare kan delta via chatt och bland annat skicka in frågor till oss i direktsändning.
Förutom videoströmmar presenterar vi även de senaste nyhetsrubrikerna, videos och en specialinsatt podcastsändning där vi sammanfattar allt nytt vi har fått se. Det kommer bli långa dagar, men vi erbjuder mycket skoj utöver allt som händer på själva mässan så häng med oss på PowerGamer.se när vi ger er Sveriges bästa och framförallt snabbaste täckning av årets E3-mässa.
För att få så bred täckning som möjligt och så du inte missar något föreslår vi att du håller koll på följande kanaler, utöver den här sidan som du är inne på just nu.

Twitter

PowerGamer.se

Daniel Green

Joakim Sjöberg

Victoria Saade

Xavier Ladu

Linda Barna

Andreas Rikk


Youtube


Facebook

http://www.facebook.com/pages/Powergamer/112917870281

Justin.tv/Twitch

http://www.twitch.tv/powergamerse/
**Justin.tv har en iPhone/Android App som gör det möjligt för mobilanvändare att se våra liveströmmar direkt i telefonen, eller på sin surfplatta.**
PowerGamer LIVE @ E3 2012 (Sändningarna börjar den 4:e juni, kl 16:00)
Chatta med Redaktörerna och alla andra medlemmar som följer våra livesändningar under hela mässan.

För ett par veckor sedan satt en hel spelvärld på randen av de viktigaste dygnen på året, när speleliten samlas i Los Angeles Convention Center för att spänna musklerna och visa upp precis av vilka anledningar som vi kommer att...

E3 är sedan några veckor tillbaks över för i år. Som alltid har världens största elektronikmässa inneburit mycket hype, mycket glädjekänslor och mycket besvikelser. I ett försök att rensa ut vad som faktiskt utgjorde mässan...

Till Will var det Wii Sports som sålde konsoler enligt Nintendo Americas chef Reggie Fils-Aime och meningen är att Nintendo Land ska ge Wii U samma genomslagskraft som releasetitel den blir.

När Wii hade sin premiär var det...

Dominanten i årets E3 var utan tvekan UbiSoft som presenterade spännande titlar och på Nintendos presskonferens dök företaget återigen upp för att prata om sina titlar som intresserat många.

Det företag som utan tvekan...

Ett GTA i Lego är beskrivningen de flesta gav när Lego City Undercover presenterades på E3 2011 och till i år fick vi se ännu mer från spelet samt höra en nyhet angående det.

Marknaden har sköljts över av Legospel och...

I december förra året avslöjade Naughty Dog att de jobbade på the Last of Us och på årets E3-mässa passade de på att visa hur långt man kommit i utvecklingen av deras förmodade nästa stora titel.

I en post-apokalyptisk...

Förra året presenterade Sony sin mobilsatsning PlayStation Suite som till i år bytte namn och dessutom presenterade företaget ett samarbete med en av världens största mobiltillverkare.

Satsningen på mobila enheter med spel...

En bok där karaktärerna kommer till liv och där författarna själva dyker upp med hjälp av sina röster ska bli verklighet i Sonys senaste tekniska innovation Wonderbook som de presenterade på E3 2012.

Genom åren har vi...

På sin presskonferens presenterades Far Cry 3 återigen men när Sony höll sin presskonferens var UbiSoft tillbaka för att utannonsera exklusivt innehåll till PlayStation 3-versionen.

Öppningen med en sexscen blev omtalad...

Antalet stora titlar håller på att växa till PS Vita enligt Sony och därför var de stolta över att presentera Call of Duty: Black Ops Declassified till sin bärbara konsol med release till julen 2012.

Kapaciteten på PS Vita...

Sedan det stod klart att Sony ville ha ett fightingspel likt Super Smash Bros har vi fått se nya karaktärer utannonseras och till E3-presskonferensen fick vi höra ytterligare nyheter.

Från Sonys interna utvecklare stegade folk...

Heavy Rain tog världen med storm när det släpptes och nu hoppas studion bakom succén på att deras nya titel Beyond ska erövra världen på samma sätt som deras föregående spel.

Först ut på scengolvet var David Cage från...

Under dagens Nintendokonferens presenterade Mr.Miyamoto ett nytt Pikmin för de kommande Wii u, Pikmin kom först till GameCube 2002, fick en uppföljare 2004 och nu presenterades Pikmin 3.

Konkurrensen mellan Dance Central och Just Dance håller på att intensifieras. I år utannonserades Dance Central 3 och UbiSoft ville inte vara sämre utan presenterade del fyra i sin serie dansspel.

Inledningen på UbiSofts presskonferens...

Meningen är att Far Cry 3 ska bli UbiSofts nästa stora hit och medan de avtäcktes förra året valde UbiSoft att visa gameplay till årets mässa där spelet inleddes med en sexscen.

Under E3 2011 presenterade UbiSoft Far Cry...

Rayman och kaninerna som dykt upp är givna inslag hos UbiSoft och i år var det inget undantag när man presenterade Rayman Legends som har stöd för multiplayer upp till fem personer.

Där Mario är ett givet inslag hos Nintendo,...

Till tonerna av ”God Save the Queen” presenterade UbiSoft ett exklusivt zombieslaktarspel till Nintendos konsol Wii U och hette förra året Killer Freaks from Outer Space men bytte helt stil.

Det som skulle bli ett...

I en framtid där en dator kontrollerar alla amerikanska städer stiger en person fram och utnyttjar informationen som finns tillgängligt i UbiSofts nya spionthriller Watch Dogs.

År 2003 drabbades USA av ett strömavbrott och...

EA fortsätter att förlita sig på Criterion Games efter sina succér och på E3 presenterade de ett nytt Need for Speed med undertiteln Most Wanted som släpps redan i år.

Att nya Need for Speed-titlar presenteras under E3-mässorna...

på sin E3-presskonferens meddelade EA Sports stolt över att de vunnit dragkampen om UFC och därmed har THQ tappat kontraktet för ett av världens snabbast växande sporter.

Bråk mellan UFC-chefen Dana White och EA Sports ledde...

Förra gången Medal of Honor släpptes orsakade spelet en hel del kontroverser och lite tyder på att Warfighter inte kommer att bli omdebatterad för valet av miljöer.

Att Medal of Honor utspelades i Afghanistan, en konflikt...

Fans av Sim City kan se fram emot två nya titlar då spelserien som tagit en paus på flera år återvänder och man lovar att ta tillbaka förstaplatsen som stadsbyggare inom spelbranschen.

Spel till Facebook har vi blivit vana...

Patrick Bach presenterade Battlefield 3 Premium, Premium kan definieras som ett medlemskap som gör att man kommer få tillgång till de kommande expansionerna.

EA inledde sin presskonferens med att visa upp Dead Space 3.  Det som har ryktas kring Dead Space 3 är just att det kommer utspela sig på en snöplanet vilket bekräftades under gamplayet.

Under Microsofts presskonferens fick vi ta del av gameplay från Treyarch nya Call of Duty-titel; Call of Duty: Black Ops 2. Spelaren intar rollen som Alex Manson som är protagonisten i Black Ops tillsammans med hans välkända vapendragare...

[nggallery id=22]

.