E3 10: Microsoft visar upp Kinect + åtta spel

Idag på Microsofts presskonferens visades den slutgiltiga produkten av vad som tidigare var känt som Natal upp. Nu är det officiellt, Natal blir Kinect och kommer den fjärde november, i alla fall i Nordamerika. Fyra egenutvecklade spel visades upp kräver Kinect. De fyra spelen var Kinectimals, Kinect Sports, Kinect Joyride och Kinect Adventures.

I Kinectimals får du ta hand om ditt eget djur, på presskonferensen visades en tiger upp som enda djur vi fick se. Med Kinects kontroll och röstigenkänning kan du interagera med djuret; klappa, mysa och leka.

Kinect Sports visade många likheter med konkurrenten Wii Sports. Enklare sportgrenar visas upp där fotboll, pingis med mera radades upp. Kinect Joyride visades upp redan förra året, dock inte som Kinect-titel. Spelet är ett enkelt arkadracingspel.

Kinect Adventures är, sitt namn till trots, bara lite minispel som använder sig av Kinects funktioner.

Tredjepartsutvecklarna visade upp tre titlar. Ubisoft visade ett svar på Wii Fit i form av Your Shape: Fitness Evolved. Harmonix kom med ännu ett musikspel, dock ett dansbetonat denna gång med titeln Dance Central. Lucas Arts ville inte heller bli glömda och visade därför upp en version av Star Wars som styr enbart med Kinect. Slutligen kom Turn 10 upp och teasade lite om ett kommande Forza-spel.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord