Dustin Home – Elektronikmässa 2011

Go´kväll gottfolk. Tänkte bara såhär på kvällskvisten slänga lite sköna bilder från Dustin Homes elektronikmässa, som för övrigt hölls för det tionde året i rad på Globen Annexet i Stockholm. Antalet föranmälda besökare beräknades till runt 9000 vilket inte var helt fy skam.

Mässan gästades av de flesta stora elektronikmärken vi använder oss av idag, bland annat Samsung, LG, Sony, Intel, Kingston, Asus, Acer, Apple, BenQ osv osv. På mässan fick vi klämma och känna på en massa nya grejer, vilket alltid givetvis är kul. Det som fångade mitt intresse mest var nog de nya datorskärmarna från Samsung, BenQ och LG, och även 3D tv/laptops från Sony, och givetvis HeatoN och SpawN som satt och slaktade alla stackars ynglingar i Counterstrike.

Dustin skyltade även lite med att de skulle ha en gamingdel i mässan, men förutom den snygga SC2-montern (där SaSe från MYM fanns på plats), så tycker jag personligen inte det var så mycket att jubla för. Men som sagt, det här var ändå främst en hemelektronikmässa.

Alright, lite pics då.

(Obs! tungladdade bilder)

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord