Då kan ni börja spela Skyrim: Special Edition

Fastän Skyrim inte är ett nytt spel så är det ett spel som många ser fram emot och vi har tiderna ni ska hålla reda på för att kunna börja spela.

Då kan ni börja spela Skyrim: Special Edition

Vill ni vara bland dom första som drar igång spelandet med Skyrim: Special Edition så är detta tiderna som gäller:

  • 5pm Pacific Time (October 27)
  • 8pm Eastern Time (October 27)
  • 1am British Summer Time (October 28)
  • 2am Central European Summer Time (October 28)
  • 11am Australian Eastern Time Zone (October 28)
  • 1pm New Zealand Time (October 28)
  • 2pm Japan (October 28)

För oss i Sverige är det alltså Central European Summer Time som gäller och klockan 02.00 den 28:e oktober kan vi dra igång att spela fast detta endast på PC, gällande PS4 och Xbox One så är det midnatt som gäller.

Laddade för lite mer Skyrim?

2 Kommentarer

  1. Profilbild på Tompa

    Så, är det någon här som kommer sätta tänderna i det här spelet igen?

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord