Cattle and Crops – Gameplay Trailer

Här kommer äntligen lite äkta gameplay från kommande farmingsimulatorn Cattle and Crops. Det ser ut att kunna bli något av det mest realistiska vi sett hittills inom denna genre och nu kan man dessutom stödja dem via kickstarter.

Gå till spelsidan: Cattle and Crops (Där hittar du alla nyheter, bilder, videos, recensioner och releasedatum m.m.)

9 Kommentarer

 1. Profilbild på MrAndersson

  Man ser ju att det fortfarande är i ett ganska tidigt stadie, men potentialen som finns där under. Ojoj, jag kan knappt vänta tills jag kommer hem, så jag kan föra över pengar till deras kickstarter. Det här är definitivt något som kommer bjuda på konkurrens mot Giant Software och Farming Simulator. Ska bli spännande att följa den här utvecklingen.

 2. Profilbild på FarmBoy234

  Som jag har väntat på att det skulle komma en riktigt video för det här spelet. Nu när jag sett vad vi har att förvänta oss så kan jag ärligt säga att det är långt över mina förväntningar.

 3. Profilbild på Jens Strandberg

  Det ser riktigt bra ut och de som stoppar in pengar i kickstartern behöver bara vänta till mars nästa år för early access. Tycker ju allt att de till och med kunde släppt den versionen de gjort videon på, om man nu ska stödja projektet. Så man har något att leka med medan de arbetar vidare. 🙂

 4. Profilbild på Trains

  Lite oväntat dök det här upp och nu får äntligen se gameplay och det ser bra ut, riktigt bra.

 5. Profilbild på Robban

  De har verkligen lyckats lägga tyngd på alla de funktioner man saknar i Farming Simulator.

 6. Profilbild på Tompa

  Fantastiskt! Tror nog jag kommer stoppa in några kronor i det här, just för att få tillgång till spelet i mars nästa år.

 7. Profilbild på Megaman18

  Det syns ju verkligen att det är en alphaversion tycker jag, men de är helt klart på rätt väg.

 8. Profilbild på Johan32

  Inte nog med att de bjuder på dynamisk terräng, det ser även ut som de bjuder på olika nivåer av det. Lägg märke till traktorernas däck och de olika underlagen de kör på i videon. Det här kan vara önsketänkande, men det ser faktiskt ut som att däcken sjunker ner olika djupt beroende på vilken typ av underlag det är.

 9. Profilbild på Daniel Green

  Om de lyckas väl med det här så kan det nog bli en konkurrent till Farming Simulator 17. Men jag skulle nog inte hoppas på allt för mycket riktigt än, det ser ut som FS 17 kommer vara ganska polerat när det väl släpps sen.

Skriv en kommentar

Glömt ditt lösenord